2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره.وقتی هم برای اولین بار منو دید دست و پاشو گم کرد.هول شده بود.نمیدونم از استرس بود یا خجالت.

ببین بی خیال ازدواج سنتی و معرفی شو خودت دست به کار شو اگه سر کار بری میتونی کیس های مختلف پیدا کنی

اگه دختر خوشگل و قد بلند میخاد و کلا معیارش ظاهر هست خوب بره تو خیابون باب میلش رو پیدا کنه اگه معیا ...

چقدر درست گفتی اکثر کیسای معرفی دست و پا چلفتی هستن و ادعاشونم زیاده اخه 😂 من با هر خواستگارم رفتم بیرون رانندگی بلد نبود گفتم الان شهید میشم در راه ازدواج از دست این دست و پا چلفتی ها😂 دیگه سنتی قبول نمیکنم ترجیح میدم مجرد بمونم 

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

عزیزم شما ۳۵ سالته نه ۳۶ 

منم متولد ۶۸ هستم واقعا ما مجردی سن بالا خیلی گناه داریم مخصوصا ماهایی که چارچوب داریم و روابط آزاد نداریم وگرنه میشناسم هم سن خودم هم مشروب میخوره هم رابطه جنسی داره

بخاطر همین دلیل من به دخترا توصیه میکنم هررررگززززز کیس معرفی راه ندن 

بآور کن اکثرشون مردای ضعیف و بی اراده ای هستن که حتی از پس انتخاب پارتنر زندگیشون برنمیان همش فکر میکنن با رد کردن یکی به یه مورد بهتر دست پیدا میکنن ذاتا مشکل دارن وگرنه انتحاب شریک زندگی اونقدر هم کار سختی نیست که یه مرد نتونه از پسش بربیاد 

٣٨ سالش بود.

ببین زیبایی نسبی هست 

هر آدم ک تو چشم همه زیبا نیست،

تو نباید اعتماد بنفستو از دست بدی دختر 

باورت میشه دوست من واسه برادرش چند تا دختر پیدا کرده 

میگه رو هر دختری یخ عیبی میذاره 

مثل میگه این سفید نیس همه چی ش خوبه ولی سفید نیس

یکی دیگه نه این قدش کوتاه

یه میگه این پاهاش نسبت ب دست و صورتش سیاهه 

پسرا ک سنشون بالا میره انتخاب براشون سخت میشه،،،، 

نگران نباش قطعا خدا یه گزینه بهتر برات در نظر گرفته 

ب خدا توکل کن عزیزم 

🤍

بآور کن اکثرشون مردای ضعیف و بی اراده ای هستن که حتی از پس انتخاب پارتنر زندگیشون برنمیان همش فکر می ...

بله بله کاملا درسته اینها رستوران میرن نمیتونن از توی منو یه غذا انتخاب کنن....تجربه کردم