2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله بله کاملا درسته اینها رستوران میرن نمیتونن از توی منو یه غذا انتخاب کنن....تجربه کردم

من الان متاهلم ولی دوبار کیس معرفی داشتم یکیش سیزده سال ازم بزرگتر بود و کلی مشتاق بود ولی اصلا خوشم نیومد یکیش مامانش من رو انتخاب کرده بود منم مجبوری رفتم سر قرار به پسره گفتم چرا خودت کسی رو انتخاب نکردی مامانت برات انتخاب کرده کلی بهش برخورد🤣 گفت فکر کردی خودم نمیتونم کسیو پیدا کنم رفت که رفت بعد که ازدواج کرد شنیدم مادرش کلی تو زندگیش دخالت میکنه نمیزاره حتی دختر و پسر باهم تنها برن بیرون دنبالشون راه میافته میره خدارو شکر کردم که اون حرفم باعث شد پسره بره 😁

یه خانم زنگ زده بود به مادرم که عروس قدبلند میخوایم پسره گفته قدبلند باشه  تهش فهمیدیم پسره اق ...

دوست من میگف خواستگار زنگ زده 

از مامانم پرسیده نیاز جنسی دخترتون چقدره؟؟😅

میگف مامانم عصبی شده گوشی رو قط کرده 

🤍

بله بله کاملا درسته اینها رستوران میرن نمیتونن از توی منو یه غذا انتخاب کنن....تجربه کردم

لعنت به ازدواج. کاش یاد بگیریم مجرد زندگی کنیم که اینهمه ادم خورد نشه من موندم نر جماعت چرا اینقدر یک دختر را بازی میده

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

دوست من میگف خواستگار زنگ زده  از مامانم پرسیده نیاز جنسی دخترتون چقدره؟؟😅 میگف مامانم عصبی ...

یاخدا

من بودم میگفتم خیلی زیاد یه هنگ رو ساپورت میکنه 

من اگه بگم تو ازدواج سنتی چیا شنیدم

یه کتاب طنز پرفروش  میشه 

دوست من میگف خواستگار زنگ زده  از مامانم پرسیده نیاز جنسی دخترتون چقدره؟؟😅 میگف مامانم عصبی ...

من یک بار یک خانم روانی یک هفته بود زنگ میزد چرت پرت میگفت اخر هفته که قرار بود بیاند باز زنگم زد خانم ببین پسرم قدبلنده لاغر نیست چاقم نیست مومنه مو هم داره عینک هم نداره یک دختر میخاد چاق نباشه لاغر نباشه قدش بلند باشه چادری باشه عینک هم نداشته باشه سیاه هم نباشه منم زدم از عصبانیت زیر خنده گفتم همه این اوصاف را دارم ولی شما بهتره سفارش بدید بسازن بهم گفت حالا که اینجور شد ما نمیایم گفتم چه بهتر. روانی سه سال بعد دوباره زنگ زده بود همین دری وریا را تحویل میداد

من خداروشکر یاد گرفتم....کاش خیلی زودتر یاد گرفته بودم😍

به منم یاد بده هر چی جلوتر میرم از مرد جماعت تتفرم بیشتر میشه مگه تحفه ها چی ان که واسه یک دختر مظلوم اینقدر غر و فر میاند پشمالوهای زشت