2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سال تفاوت سنی دارن پسره که میگی کوچیکتره

نمیدونم.اما خانومه خیلی پیر و بی ریخت بود.اونجور که ما دیدیم

بعدشم خبر رسید نازا هم هس.اصلا جدا از پسرخالمم زندگی میکرد.

خودش شمال بود پسرخالم تهران.زنه میومد یه مدت میموند میرفت.اونجا اموزشگاه داشت

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
این حرفا دلخوش کنیه.خدا اگه کسی برای من درنظر داشت ٣٥ سالم نمیشد

منم زیاد اینارو گفتم ولی اصلا به خدا برنخورد هیچ تاثیری هم نداشت.الان 38 سالمه همچنان مجرد و اگه کسی هم پیدا بشه یا خیلی شرایط نامتناسبی داره یا مثل مورد شما میشه یهو!جفت منو یا خر خورده یا خدا نیافریده.مهم نیست دیگه زندگیمو میکنم

گفت دلیلشو نمیگم که دلت نشکنه😭

قرار نیست همه از، ما خوششون بیاد، مگه ما همه رو میپسندیم🤔🤔🤔🤔

اگر احساس ارزشمندی ات میره زیر سوال باید از مشاور کمک بگیری، چون گیرت جای دیگه ست و باورهای غیر منطقی داری 

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

اگه دختر خوشگل و قد بلند میخاد و کلا معیارش ظاهر هست خوب بره تو خیابون باب میلش رو پیدا کنه اگه معیار اخلاق و درست بودن بودن طرف هست  چرا گفته نه والا اکثر کیسای معرفی مردای دست و پا چلفتی و بی عرضه هستن که تکلیفشون با خودشون معلوم نیست نمیدونن دنبال چی هستن شما خودت رو ناراحت نکن

اوه عزیزم چیزی از دست ندادی حالا کفتم انگار چی شده

طرف ده سال با یکی دوسته پسره دورش میزنه میره با یکی دیگه ازدواج میکنه 

یا هستن خانمایی که کمم نیستن با یکی دو تا بچه شوهرشون میره سمت زنای دیگه و مجبوره طلاق بگیره 

استارتر درسته تنهایی و ناراحتی ازاین وضع ولی باور من شرايط ات ازخیلی ها خیلییییی بهتره 

اگه دختر خوشگل و قد بلند میخاد و کلا معیارش ظاهر هست خوب بره تو خیابون باب میلش رو پیدا کنه اگه معیا ...

خب خودشم قدش ١٧٥ بود.

ولی در هر صورت ایشون قبل از دیدار اولیه هم سن منو میدونست هم قد و وزنمو و هم عکسمو دیده بود.

الکی خودتو ناراحت نکن ارزش نداره خواستگار سنتی همینه

منم در استانه ۳۳ سالگی هستم ولی خواستگار خوب نداشتم همیشه از طرف خودم رد میشدن 

درضمن اصلا به قیافه و اندام نیست من دخترایی میشناسم نه زیبایی ظاهری دارن نه هنر دارن نه مهارت نه تحصیلات انچنان ولی بیا و ببین چه ازدواج هایی کردن بنظرم قسمت هرکسی یه طوریه باید پذیرفت

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....