2777
2789
فوق دیپلم و کارمند دولت

اسی اخه تو فوق لیسانس داری برا از دست رفتن یه فوق دیپلم گریه میکنی. اون اصن در سطح تو نبوده. ببین من با یکی تو تلگرام اشنا شدم. اول اومد با التماس. بعد چند روز چت کردن عکس خواست. حالا ۹ سال هم بزرگتر بود و من میگفتم سر سن مشکل دارم. تا عکس فرستادم بیشور ارزوی خوشبختی کرد و عکسا خودشم پاک کرد 😐 منم ریدم بهش گفتم منم سر مسأله سنت مشکل داشتم. بعدم بلاک. تو هم کاش میگفتی اتفاقا منم سر تحصیلاتت مشکل داشتم خواستم نگم دلت بشکنه. 😏

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه.ولی وقتی تو حرفامون تفاهم صد در صد داشتیم و همه چیز جفت و جور بود و طرف برگشته میگه دلیلشو نمیگم ...

شما همون ک قرار بود بیاد خواستگاری و علی بود اسمش ؟

الا بذکر الله تطمعن القلوب  انقد همه چی قشنگه حس میکنم رویاهامو دارم زندگی میکنم 🥺🌱🫀

منم یه خواستگار داشتم سالها قبل، اول کار مادر و خواهرش اومدن ،ما وضع خونه زندگیمون زیاد عالی نبود ،نگاهی که به اسباب و در و دیوار و سقف میکردن هیچوقت یادم نمیره ،میدونم چقدر ناراحتی کامل درک میکنم 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

خداروشکر عزیزم.خوشحالم برات.انشاا... همیشه شاد و خوشبخت باشی

عزیزم ول کن تحصیلات و شغل خوب و مردان این چیزا حالیشون نمیشه البته از خر بودنشون هست 

برو به خودت برس اگه میتونی یکم تو چهره تغییر ایجاد کن

دو تا خواستگار دیگه هم داشتم چهرمو نپسندیده بودن ، یکیشون بافرهنگ بود تو خواستگاری خیلی عادی رفتار کرد و اخرش که رفتن مادرش زنگ زد و ارزوی خوشبختی و عذرخواهی کرد 

یکی دیگشونم تو مراسم انگار سوزن زیر ک.ونش گذاشته بودن وقتی تموم شد یادمه فرار میکرد حتی کفششم کامل نپوشید 😅😅😅😅😅

بقیه خواستگارامم نفهمیدم بخاطر وضع مالی نپسندیدن یا چهره 

اینم بگم الان اینا کابوس گذشتس ، اون دوره خیلی تحت فشار روحی بودم ،واسم حرف مردم مهم بود اینکاراشون ناراحتم میکرد 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

امیدتون به خدا باشه و اینکه خیلی ها در این مرکز ازدواج کردن و زندگی خوبی دارن حتما ازشون کمک بگیری ...

بمنم بفرست

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

بعضی مردا نمیدونم‌چه اعتماد به نفسی دارن تعریف از خود نباشه من خیلی خوشگل و‌خوش هیکل وقدبلند بودم مجردی هام کلی خواستگارداشتم‌بعد یکی فامیلامون منو‌دید و‌خواستگاری کرد همونموقع هم شوهرم اومده بود خواستگاری وما جواب مثبت داده بودیم دیگه بابام گفت نه به اون فامیلمون حالا پسره یه قیافه داغون روابط عمومی صفر بعدا شنیدم از فامیلامون که گفته من دختره رو نپسندیدم چون عینکی حالا من چندسال بود لیزیک کرده بودم وعینک‌نمیزدم ولی اون ندیده بود منو‌خودشم عینکی بود😂سلطان اعتماد به نفس 

خدا برات بهترشوکنارگذاشته حرز امام جوادبگیراگ واقعا  دلت صافه باهاش

عزیزم حرز از کجا باید بگیریم ؟من برای ازدواج نمی خوام   برای یک چیز دیگه میخوام اگه حدودی قیمتش هم میدونین  بهم بگین 😘

خدایا توروخدا😓 

باور کن هیچی تو ازدواج نیست. مردای این دوره و زمونه 99 درصدشون نامرد شدن. هرچی به یه روش. یکی اعتیاد، یکی خیانت، یکی بیکاری، یکی بی عاری، یکی دست بزن، یکی بد دهن، یکی شکاک، یکی بی غیرت... و تا صبح بشینم بنویسم برات تمومی نداره. مجرد باشی خیلی بهتر از اینه که گیر آدم نامرد بیفتی.

من الان با یه بچه بی گناه طفل معصوم زندگیم خراب شده. شوهرم یه عوضی و لاشی تمام عیار بود... کاش هیچوقت ازدواج نمی‌کردم. کاش الان یه دختر مجرد 33 ساله شاد و بیخیال بودم تا یه زن رها شده آواره که غیر از خودش یه بچه بی گناه رو هم به این دنیای کثافت آورده و سرنوشت و آیندشو بازیچه دست یه مشت آشغال از خدا بیخبر خیر ندیده کرده