2777
2789
پرسیدم.گفت دلیلشو نمیگم که دلت نشکنه

اسی احیانا خیلی چاق یاخیلی لاغر نیستی؟

یا مثلا خیلی قد کوتاه یا قد بلند؟

تیپ بیرونت چطوریه؟

ثد و وزنت رو میگی؟

هیکلت چطوریه؟

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
اسی احیانا خیلی چاق یاخیلی لاغر نیستی؟ یا مثلا خیلی قد کوتاه یا قد بلند؟ تیپ بیرونت چطوریه؟ ثد و ...

سلام.

قدم ١٦٠.

وزنم ٥٥.

تیپمم تیپی که نود درصد دخترا الان تو خیابون دارنن.

نمیدونم چجوری توضیح بدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی احیانا خیلی چاق یاخیلی لاغر نیستی؟ یا مثلا خیلی قد کوتاه یا قد بلند؟ تیپ بیرونت چطوریه؟ ثد و ...

چر اینجوری میگین مگه قراره همه ماه شب چهارده باشن تا ازدواج کنن؟؟اکثر آقایون حتی به لباس پوشیدنشونم درست حسابی اهمیت نمیدن 

نه.ولی مگه به نظر منه??طرف باید بپسنده که نپسندیده

ولش کن بیخیال سلیقه ایه

من خودم کریس رونالدو رو خیلی دوس دارم

خواهرم میگه ازش بدم میاد

منظورمه خودتو اذیت نکن 

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی

عزیزم من کاملا درکت میکنم خودم هم ۳۴ سالگی ازدواج کردم

دیگه این آخریا واقعا ناامید بودم بعضی وقتها که من می‌پسندیدم و اونا نه تا چند روز داغون میشدم ولی الان که ازدواج کردم میفهمم خدا بزرگی کرده برام که اونا نشده چون خداروشکر همسرم از همه شون بهتره

به خدا توکل کن

سخت گیری هم نکن

از این گروه های معرفین ازدواج هم استفاده کن 

تو تهران که زیاد هست

مثلا سایت همدم زیر نظر دولت کار می‌کنه و کاملا معتبره (سایت همسریابی نیستا)

دوست خودم همین مدلی ازدواج کرد تو ۳۶ سالگی خیلی هم خوشبخته خداروشکر 

خودت هم بتونی آشنا بشی که چه بهتر 

من کلی دیشب از ته دل برات دعا کردم

توکل کن به خدا

چر اینجوری میگین مگه قراره همه ماه شب چهارده باشن تا ازدواج کنن؟؟اکثر آقایون حتی به لباس پوشیدنشونم ...

عزیزم ایشون گفت قیافه مو نپسندیده منم گفتم شاید از چیز دیگه ای خوشش نیومده واسه همین پرسیدم

بهرحال بحث یه عمر زندگیه دوطرف باید همو بپسندن

هرچند رفتار اون آقا هم واقعا درست نبود بنظرم میتونست جوری بگه که طرف ناراحت نشه خب

هر چیزی هم که نباید رک و مستقیم گفت

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

بچه ها یه چیزی یادم رفت بگم.گرچه دیگه مهم نیست.اولش که همو دیدیم و سلام علیک کردیم این اقا به شدت هول شد و دست و پاشو گم کرد.کاملا متوجه شدم که استرس داشت یا خجالت میکشید.موقع حرف زدن ده دقیقه اول اینجوری بود.بعدش کم کم بهتر شد.