2777
2789
م از دوسستی هم شانس نیاوردم اخه

آره دیگه شانسه .....☹️☹️

ببین دوستای خودم 

همکلاسی های خودم

همه ۲۸ ، ۲۹ ساله خوشگل

همه سرکار میرن درآمدم دارن🌼

اکثرا مجردن

اونایی که ازدواج کردن با دوست پسراشون بوده

اون موقع ها با هم دوست بودن

حالا یکی بعد ۲ سال ...یکی بعد ۳ سال به هم رسیدن....

دهه شصتی ها که کلا طلسم شدن....🤐🤐🤐

نمونه اش دخترعموی زیبااااای خودم

اگه ببینیش تویی که خانمی عاشقش میشی😂

چه برسه به مردها ..... ۳۵ سالشه مجرده ....

ازدواج سنتی اصلا توفامیل نداشتیم تاحالا

درضمن ازدواجم کم شده 

پسرعموهام پسردایی هام همه وضع مالیشون توپه

ولی زن نمیگیرن ..... ازدواج کم شده درکل 🌼🌼🌼

حالا چرا شما کوتولههه ها 😐😐 به قد بلندا توهین میکنید ..؟؟؟؟ نردبون شهرداری یعنی چی ؟؟؟🤔😒 ...

من کوتوله نیستم گلم خودم بلندم 😂 حالا شما چرا بهت برخورد داشتم ب اون دلداری میدادم. شما قد رعنا 😐

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی برو بهش بگو اقای فلانی حقیقتا منم میخاستم بگم جوابم نه ولی خودتون زودتر گفتین اینجوری میخوره تو ...

به آسمان و زمین قسم که هیچ چیزی لذت و غرورش بیشتر از این نیست که نشون بدی یه پسری که تورو نخواست و برات کلاس گذاشت، تو هم دیگه نمیخوایش و برات مهم نیست. 😁😂 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
آره دیگه شانسه .....☹️☹️ ببین دوستای خودم  همکلاسی های خودم همه ۲۸ ، ۲۹ ساله خوشگل هم ...

چقدر خوشگلو مهربونی 

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

آخه من ۱۷۵ هستم 🤣 بهم برخورد دراز جاااانم😍🤣🌹🌹❤️

منم ۱۷۰ ام. همه مون درازیم 😂

حالا چرا شما کوتولههه ها 😐😐 به قد بلندا توهین میکنید ..؟؟؟؟ نردبون شهرداری یعنی چی ؟؟؟🤔😒 ...

ساید حرف ایشون زشت بود 

ولی حرف شما خیلی زشت تر ینی چی کوتوله ها ...

دیگه تموم شد رفت.اون جواب رد داد.

خب رفت که رفت ...چرا اینقدر غصه میخوری...خواستگاری همینه یا دخترپسند نمیکنه یا پسرپسند نمیکنه...نشستی حرص چیو میخوری.اصلا نباید دلیلشو میپرسیدی..برای یه دختر همه جور خواستگاری میاد این که غصه خوردن نداره...بخدامنم توی ۳۸سنم هستشو مجردم ولی هیچی به یه ورمم نیست.بعدشم هرکدوممون یه قسمت ویه تقدیری داریم...بسه دیگه بخودت بیا..

اللهم عجل الولیک الفرج💚
منم دوباری برام پیش اومده بود وقتی ۱۷سالم بود مادرپسره اومد چهرمو نپسندید بینیم بزرگ بود..بعد رفت تو ...

گور پدرشون بابا . ازین پسرای اسکل اعتماد ب سقف زیاده. یه پسره بود کچل زشت خاهر منو ک قیافه ش خوبه و باحجاب و .. نپسندید. حالا خاهر منم نپسندیده بودا اون کچل براش کلاس گذاشت 🤣