2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای منم پیش اومد...اومدن قول و قرار گذاشتن بزرگای فامیلشونو‌ آوردن بزرگای فامیل ما هم بودن.

بعد‌‌‌....رفتن ک رفتن بدون هیچ خبری!هیچ وقت یادم نمیره ی روز من از ساعت ۳ظهر گریه کردم تا۳شب پسره تحفه ای نبود دردم این بود ک پیش فامیل خورد شدم.

زمان گذشت تا این ک من ازدواج کردم باردار بودم رفته بودم دکتر اون آقا پسر رو با خانومش دیدم بگو مگو میکردن ی آن ی کشیده محکم زد تو صورت زنش در حضور اون همه آدم....ک تو فقط پول منو هدر میدی همش مریضی!

اون روز تا شب من فقط خداروشکر کردم ک ازدواج ما حور نشد و کلی برای آرامش‌ اون دختر بیچاره دعا کردم

بعدها هم متوجه شدم جدا شدن از هم 

مصلحت خدا رو ماها یا درک نمیکنیم یا خیلی دیر درک میکنیم باور کن مصلحت و خیرت این بوده انشاالله بهترین بخت نصیبت بشه عزيزم 

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
پرسیدم.گفت دلیلشو نمیگم که دلت نشکنه

عزیز دلم. تو اصلا نباید میپرسیدی. اینجوری خودتو ضعیف و معطل اون نشون دادی. اونم با جواب احمقانه ش بدتر گند زده و دلتو شکونده. ببین فکز کن ته تهش واسه چی بوده برا ظاهر. اوکی. همون ظاهر ب چشم بعضیا فرشته ست ب چشم بعضیا دیو. ببین من با یه پسره بیشور چت میکردم گفت عکس بفرست تا فرستادم بیشعور از چت رفت. حالا از اون طرف چند روز درمیون پیام دارم تو تلگرام دنبال دوستی و ارتباط هستن فقط با همون دیدن عکسم. خب این نه معنیش اینه ک من زشتم نه زیبای خفته. سلایق متفاوته. پس اصلا اصلا نبینم ب خودت شک کنی ها. گور پدر اون پسره بیشور با اون طرز حرف زدنش 😏

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
چشم قبول کردم.حالم بده توروخدا شماها بدترش نکنید

بدنمی کنم،میگم ازاین به بعد معقول فکر کن،سن برای آقایون تو بعضی موارد مهم تره بخاطر بچه و این مسائل،سعی کن به افراد زیادی بسپری

عزیز دلم. تو اصلا نباید میپرسیدی. اینجوری خودتو ضعیف و معطل اون نشون دادی. اونم با جواب احمقانه ش بد ...

میدونم نباید میپرسیدم.خودمم پشیمونم.ولی انقدر مجردی بهم فشار اورده که.......

ولی حرفتو قبول دارم.خودمو کوچیک  کردم حسابی

خداروشکر عزیزم.انشاا... هر چی خیره برات پیش بیاد. منو هم دعا کن😢

چشم عزیرم تو هم برام دعا کن

اینقد خودتو اذیت نکن

من الان بخاطر ناراحتی و استرس زیاد قلبم درد میکنه دیگه توان هیچکاریو ندارم

مراقب سلامتی روح و روان و جسمت باش

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
فوق لیسانس دارم. در استانه استخدام دولتی هستم. خانواده خوبی دارم. تهرانم

تهران شهر بزرگیه کلا اینجا ازدواج سخت شده و سن ازدواجم رفته بالا دور و ور من دخترخاله هام هستن همه حدودا ۳۰ و ۳۰ و خرده ای سال سن اما مجرد....

یکم اکتیو تر باش با کسی دوست شو سخت گیر نباش توکلتم بخدا باشه عزیزم تنت سالمه سایه پدر مادرتم بالاسرته دیگ از دنیا چی میخوای....

برای منم پیش اومد...اومدن قول و قرار گذاشتن بزرگای فامیلشونو‌ آوردن بزرگای فامیل ما هم بودن. بعد‌‌‌ ...

ممنون عزیزم.

من کینه ای هم نگرفتم از اون بنده خدا.

گریه م بخاطر شرایط خودمه.