آنا_خانوممم مدیر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 800 عنوان دارچین طبعش گرم تره یا اویشن | مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 25 پست تروخدا بگید نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝 امروز | 04:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنا_خانوممم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 800 منظورشون چرک سینه بود توی سرما خوردگی وای چقد احمقم من😑💔چقد خنگم اخههههخدایا منو بکشششش😑😑😑😑💔💔💔💔💔 نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝
آنا_خانوممم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 800 نهههه😂اون یکی سینه🤦🏻♀️😂 برای سرفه و خلط میخورندارچینو معمولا برای اینکه پریود بشن، میخورن وای اجی ببخشید من یکم خر وبی مغز تشریف دارم ابروم رفت با این طرز فکرم خدایااااا نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝
shalizarrr عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 1265 وای چقد احمقم من😑💔چقد خنگم اخههههخدایا منو بکشششش😑😑😑😑💔💔💔💔💔 نگو اینجوریممکنه برای همه پیش بیاد که اشتباه متوجه بشن
آنا_خانوممم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 800 نگو اینجوریممکنه برای همه پیش بیاد که اشتباه متوجه بشن ممنونم گلم خیلی خوب راهنماییم کردیولی الان من الان اویشن دم کرده بودم با گلاب خوردم یکم دردم بهتر شد روز اولمه🥺نخورم یعنی ؟ زیاد تر میشه خون؟ببخشید اینقد سوال کردم نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝
آنا_خانوممم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 800 وای دور از جون، این چه حرفیه😘🫂۴ صبحه خب شرمنده قشنگم💋🥲🦋 نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝
shalizarrr عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 1265 ممنونم گلم خیلی خوب راهنماییم کردیولی الان من الان اویشن دم کرده بودم با گلاب خوردم یکم دردم بهتر شد ... اره یه کم شدید میکنه خونریزی رو البته بدن با بدن هم فرق داره ولی گرمی ها خونریزی رو معمولا بیشتر میکنناگه مشکلی نداری باهاش بخور
آنا_خانوممم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 800 اره یه کم شدید میکنه خونریزی رو البته بدن با بدن هم فرق داره ولی گرمی ها خونریزی رو معمولا بیشتر میک ... مرسیی عزیزم خدا خیرت بده🦋 نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝
_کورالین_ عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 390 دارچین و زنجبیل درسته برای درد خوبن و درد رو تسکین میدن ولی از اونور خون ریزی پریود رو زیاد میکنن اینقدر مصرف نکنید کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴
آنا_خانوممم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 800 دارچین و زنجبیل درسته برای درد خوبن و درد رو تسکین میدن ولی از اونور خون ریزی پریود رو زیاد میکنن ای ... جدی؟فکر کنم تو پریودی خوردنش خوب نیست ولی قبل پریود شدن خوبه درسته؟ نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝
_کورالین_ عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 390 جدی؟فکر کنم تو پریودی خوردنش خوب نیست ولی قبل پریود شدن خوبه درسته؟ ارع قبل پریود میتونید مصرف کنید به محض پریود شدنتون قطعش کنید کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴
آنا_خانوممم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 800 ارع قبل پریود میتونید مصرف کنید به محض پریود شدنتون قطعش کنید مرسی🦋 نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝