2777
2789
بابا یه خواستگار بوده دیگه بخدا ازدواج تو  ایران سند بردگیتو امضا میکنی غصه اینو میخوری هنوز شو ...

شرایط روحییم خوب نیست.من نمیتونم با مجردی کنار بیام😭😭😭من ادم تنها موندن نبستم

خدا کمکمت کنه عزیزم.❤

مرسی عزیزم . هم چنین . فقط یادت باشه به خاطر بالارفتن سن نخوای به هر ازدواجی تن بدی . ازدواج خوب خوبه ولی خدای ناگرده ازدواج بد آدمو نابود میکنه . حالا بهت نگفتم من کارمند بودم شوهر سابقم زیرابمو زده و فعلا تعلیق از کار شدم . البته من امیدوارم امیدم بخداست و مطمئنم جواب صبر و توکلمو میده به حق امام رضا انشالله . ولی خیلی سختی میکشم . دختر شادیم و امیدوار و صبور ولی واقعا سخته . تازه شوهرم هشت سال بزرگتر بود فکر میکردم عاقلتر و پخته تر از منه ولی خیلی به لحاظ روحی عذابم میداد خیلی زیاد و حالا هم ول کن نیست و زیراب زنی میکنی باور کن من هیج بدی نکردم در حقش خیلی ناسازگار بود و بهانه جویی الکی میکرد تازه پولامم بالا گشید و کل پس انداز چهار سال کارکردنم رفت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم همونه میگن خیلی موثره برای نماز هم باید قلبا به خدا اعتماد و اعتقاد داشته باشی وقتی بگی ...

بعد اون نوعش ک با سوره انعام یا اونی که اخرش قسم میدی به دستای حضرت عباس؟ 

اره دقیقا..  انشاالله حالامن مشکلم چیز دیگس..  انشالله خدا کمکون کنه.  بخدا همش شیطان میاد تو ذهنم میگه ولشکن وقتی خدا نمیشنوه حرفاتو وای خدایامنو ببخش

لایک نکنید..برای فرج امام زمان یه صلوات بفرست❤
ببین عزیزم دو حالت داره یا واقعا سرش شلوغه که خب توجیح خیلی جالبی نیست بالاخره یه وقت هر چند کم هم پ ...

همین دیگه خیلی لجم گرفته آخه طرف آشنا هم هست اگه غربیه بود همون اول ردش کرده بودم ولی ازش بدم نیومده . انگار دخترن انقد ناز دارن بخدا دختراش انقد ناز نمیکنن پسرای الان نمیدونم چرا اینجوری شدن

بیا از خاکی که منو امثال من کوچکتر از تو داریم با بی مهری وعصبانیت وهزارتا چیز دیگر شوهرامون میریزیم ...

دقیقا افرین بهترین کامنت👍👍👍👍

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

من اطرافم زیاد دیدم این موردا رو اما جیزی که هنوزم ته قلبمو شاد میکنه نزدیکیم به خدا و اون روزهای خ ...

باور کن منم همین طور .. هم این که شما میگی هم اینکه اون موقع ها که نماز میخوندم اصلا خیالم از همه چی راحت بود هیچ نگرانی و استرسی نداشتم میگفتم خدا هوامو داره و واقعا هم داشت .. اما الان کاهل شدم تو نماز خوندن خیلی دوست دارم بخونم تنبلی میکنم 

ببین گلم ما یه همسایه داریم دختر خوبی بود هر کی میومد خواستگاریش یه ایرادی میزاشتن روش و میرفتن سنشم چهل ب بالا بود یه دفه یه اقای خوب و باشخصیت همسن خودش اومد و باهاش ازدواج کرد سرتاپاشو طلاگرفت یه خونه بنامش کرد خداروشکر الان خوشبخته  

فقط اینو خواستم بهت بگم خداخودش همه چیو ب وقتش ب بنده هاش میده یکم تحمل کن انشالله بهترین بخت نصیبت بشه 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
تا سه سال دیگه.  بعد اون خیلی سخت میشه فرد مناسبی  گیرت میاد اخلاقتو بهتر کن بیشتر تو دید ...

یعنی ازدواجم نزدیک نیست؟ 🥺

من ازت حاجتمو مي گيرم بين قلب من و تو عاشوراست ❤️❤️🙏🙏💝💝
ابجی این حرفارو ولش کن. فقط به منی که ٣٥ سالم شده بگو چه خاکی توی سرم بریزم😭😭😭

عشقم من مطمئنم تو ذره ای خواستگاره برات اهمیت نداره فقط ازونجایی که ذهنت درگیر شده داری فکر میکنی منظورش احیاناً چهرت نبوده باشه

به این فک کن اگه بنظرش بد بودی تا همینجا هم باهات ادامه نمیداد، گور پدرش بابا اینهمه ادم ازشون خواستگاری میشه مگه با همشون میشه ازدواج کرد؟ انشالله بزودی اونی که واقعا لایقت هست و قسمتته بیاد تو زندگیت❤️ غصه نخوریا قشنگم باشه؟

فقط 41 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

ببین من وضعیتم از تو بدتر بود همه دختر پسرای فامیل کوچیکتر و بزرگتر ازدواج کرده بودن بابام ازمن خوشش ...

خداروشکر ♥️

نماز اول وقت خیلی خوبه عالیه واقعابعد اینکه عزیزم اگر شخص خاصی رو دوست داشته باشی و ۱۰ سال ازت بزرگتر باشه میتونید باهام زندگی خوبی بسازی

عزیزم من ٣٥ سالمه .سنم بالاست.تو شرایط روحی بدی هستم.همه چیزو که نمیشه اینجا گفت😭

گلم همین استرس  همیشه کار رو خراب میکنه!

مشخصه که خودت رو دوست نداری و این حست به خواستگارات منتقل میشه و اونها هم دوستت ندارن !!

همین الان نفس عمیق بکش با لبخند بر لبت یه خدا رو شکر بگو

دراز بکش تو جات و با آرامش کامل بخاب که جوابش منفی بوده!!

و این آرامش و لبخند رو همیشه داشته باش 

قسم میخورم  خواستگارای خیلی خوب برات میان عزیزم

اولین فاکتور خواستگار خوب  شعورش هست که خواستگار شما

بی شعور بوده و خدا این قدر دوستت داشته که همون اول 

بیشعوریش رو بهت ثابت کرده که اسیرش نشی

چون بیشعوری درمان نداره.....