2777
2789
عزیزم من ٣٥ سالمه .سنم بالاست.تو شرایط روحی بدی هستم.همه چیزو که نمیشه اینجا گفت😭

دخترشماوقتی استخدام بشیدحتنا کیس های مناسب وسرترازخواستگارهای قبیلت پیدامی کنی..نگران نباش دوتاازخواهرای من سی وهشت سالگی ازدواج کردند..محل کار باشوهراشون آشناشدند..

یک دفترچه بردارهرروزصبح قانون شکرگذاری رواجراکن ..وبابت شوهرمدنظرت که بهش رسیدی شکرکن ..سه بارپشت سرهم بنویس خدایاشکرت..

یاروی کاغذبنویس فلان شخص بااین ظاهرهمسرمه پشت کاغذ بنویس انجام شد وسه باربنویس خدایاشکرت ..هرشب بخون بزارزیرمتکا ..این موردتجربه شده است

یادمه مجرد بودم ی خاستگارداشتم خیلی از طرف خوشم اومد ولی ب دلایل رفتاری من ک اون روز قرار بامامانم دعوام شده بودو اعصابم چیزمرغی بود طرف ترسید دیگ پیگرنشد من انقدددددددررررقصه خوردم ک چ موقعیت خوبیو از دست دادگم طرف خدشگل پولدار‌..یک سال بعشد همسراللنم اومدخاستگاریم و همیشه میگم خدایاااااا شکرت  ک اون نشد و همسر الانم قسمتم شد...گفتم ک ناامیدنشی خدایا همیشه برامون بعترشو درنظرگرقته

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من که نزدیک ۲ ماهه هنوز جواب درست نداده فقط گفته پسندیدم ولی جلو نمیاد میگه سرم شلوغه ببخشیدو از ...

ببین عزیزم دو حالت داره یا واقعا سرش شلوغه که خب توجیح خیلی جالبی نیست بالاخره یه وقت هر چند کم هم پیدا میشه یا داره تو آب نمک می‌خوابونه دوراش بزنه ببینه ایده‌آل تر پیدا میکنه یا نه بنطرم شما سرد برخورد کن از الان به بعد خواهان باشه میاد جلو قشنگ نباشه هم تکلیفت مشخص میشه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

ببین تو که واقعا دوست داری ازدواج کنی باید تمرکزتو بذاری روش و فکر کنی چکار می تونی بکنی که تو موقعیتش قرار بگیری، باید دیده بشی، مامانت اینام باید تلاش کنن، مثلا مامانت جلسات با خانوما بره ، به هر حال با دست روی دست گذاشتن نمیشه، واقعا تو این سن چون کیسای ازدواج کم میشن تلاش چند برابر لازمه

بببببببین یه زمانی همین حال تو رو داشتم وقتی میرفتن گریه میکردم تو تنهاییم  نمیدونستم خدا کسی ...

اینو درست میگی.. اسی من هم تجربه کردم خواستگار میومد برام خوشم نمی‌ومد و سنم شده بود ۲۶ وقتی آخری هم رد کردم کلا ناامید شده بودم میگفتم دیگه شاید هم اصلا نیاد .. ولی انقد دعا کردم سر نماز که خدایا خودت یه همسر خوب نصیبم کن باور کن چند ماه بعد خواستگار اومد و همونی که میخواستم و شد شوهرم

فط همینو  گفت.چیز دیگه ای نگفت

منخورم اینه چه دلیلی داشت بگه جواب من منفیه و دلیلش هم نمیگم که بیشتر از این خوردت نکرده باشم؟ خب به واسطه میگفت یا مادرش میگفت خودش فقط ارتباط رو قطع میگرد کافی بود

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
منم یه خواستگار اینجور داشتم پارسال کل خواستگاری و صحبت پسره با من و خانوادها شد ۱۰ دقیقه  رفت ...

منم یه تجربه اینجوری داشتم. من تو رودرواسی قرار گرفتم و مجبور شدم قبول کنم بیان. اومدن و یه عالمه سوال پرسیدن و وقتی فهمیدن من در انتخابات شرکت نکردم اخم کردن و بلند شدن رفتن. بعدش هم خدا رو شکر خبری ازشون نشد. 

واقعا میشد مثلا بره ی شال بخره برای دختره بگ جلو من سر کن ببینم بهت میاد یا ن بعد ک موهاشو دید چیزی ...

دقیقا درست می گید .

یا اصلاً می تونست موضوع مو رو عنوان نکنه به معرف بگه خوشمون نیومد نه اینکه از راه برگرده اینجوری رفتار کنه 

همون طور که دوستم رو تو جمع خانوادش خجالت داد 

خودشون هم تو مراسم عقد پسرش با غش کردن عروس خجالت زده شدن 

خدا جای حق نشسته

اسی جان من کل نظرات دوستان رو خوندم یه چیزی میگم که بقیه نگفتن من بیست و پنج سالمه جدا شدم بخدا آرزومه به جای شما بودم کاش سی و پنج ساله و مجرد بودم خیلی بهتر بود تا طلاق بگیری نمیدونی چقدر سخته . تنهایی خیلی بهتر از بودن تو یه رابطه بده . این آقا هم شاید ظاهرش خوب بوده ولی از طرز صحباش مشخصه که اخلاق خوبی نداشته و مرد مناسبی برای شما نمیشد فک کن باهاش ازدواج میکردی و بعد یه سال هعی شروع میکرد ایراد گرفتن . مجرد بودن تو سن بالا سخته ولی خیلی بهتر اد طلاق گرفتنه . بخدا من همش میگم کاش شوهر سابقم همون موقع منو می پسندید و تموم میشد بهتر بود تا اینجوری زجر بکشم