2777
2789
عنوان

پیشنهاد واریز پول

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 56 پست
منم میترسم یکیشون میگه پنج ملیون یکی دیگشون میگه ماهی 600 برات میریزم 😨

عه یکی هم اینو بمن گفته تا حالا...منم گفتم پولت مال خودت...میگفت دوست دارم بهت پول بدم بده؟  

دقیقا هم میگفت بین 2 تا 5 میلیون میخوای بریزم به حسابت؟ باز گفت میخوای ماهی 600 بریزم به حسابت؟ شمارمو هم از دیوار برداشته بود. یک لباس مجلسی گذاشته بودم برای فروش...روی اون حساب تو تلگ رام بهم پیام داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه یکی هم اینو بمن گفته تا حالا...منم گفتم پولت مال خودت...میگفت دوست دارم بهت پول بدم بده؟   & ...

واااااااای دقیقا شماره منم از یه آگهی از دیوار برداشته عججججججب😲😲😲

دیدی چه وسوسه برانگیزه اولش؟؟؟؟

خخییییلی....ولی من همش ازش می پرسیدم روی چه حساب می خوای پول بدی؟ بعدم گفتم باید از شوهرم اجازه بگیرم...گفت نهههه..به شوهرت نگو..نمیذاره اگر بگی... بعدشم گفت من ماه به ماه 600 برات میریزم برو خرج خودت کن. بعدشم گفت حالا اسمت چیه   منم گفتم پولتو برای خودت نگه دار من احتیاجی بهش ندارم.بعدشم فهمیدم واسه چی پول میخوای بدی.من منظورشو بد برداشت کردم.نمی دونستم کلاهبرداریه  

بیا هی بگید نی نی سایت بده اعتیاد آوره فلانه اگه امروز نینی سایت نبود ممکن بود امروز خر شده بودم(دورازجونم😆) شماره کارتمو داده بودم.

عجب پدرسوخته بازیایی مد شده هااااا

بیا هی بگید نی نی سایت بده اعتیاد آوره فلانه اگه امروز نینی سایت نبود ممکن بود امروز خر شده بودم(دور ...

واااالا بخدا...میگن میخوای آب بخوری مشورت بگیر، واسه این موقع هاس

خخییییلی....ولی من همش ازش می پرسیدم روی چه حساب می خوای پول بدی؟ بعدم گفتم باید از شوهرم اجازه بگیر ...

دقیقا منم فکرهای تو روکردم جواباش هم با متن شما یکی بوددوتاشون هم از دوشهر مختلف زنگ میزدن از پیش شماره هاشون معلوم بود که یه وقت نگم حضوری پول بده یکی از شیراز یکی هم از تهران البته تهرانیه کرد بود لهجه داشت