2777
2789

کجا میبینید؟ 

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین این رمانای اب دوغ خیاریه که دوران بلوغمون میخوندیم😅 ولی من دوس دارم میبینم 

یک قسمت دیدم شبیه رمان نبود

رمانا که همه جوون بودن و خوشگل 

بازیگرای این سریال ک همه پیرپسر پیردختر بودن 

فیلیمو

افتاد دوشنبه روزش تغییر کرده

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

مم قسمت سه شو دیدم  میشه بگی اول و دومش چجوری بود😅حال داشتی بگو

اینجوری قسمت قسمت که یادم نیست..

ولی در کل این ارشام میفته زندان بعد دوست صمیمی ش که از قضا عاشق نامزدشم هست براش یک وکیل جور میکنه

اینم اعتماد ارشامو جلب میکنه میگه یه سری جرما رو گردن بگیر تا دادگاه بهت تخفیف بده

بعدا ارشام میفهمه اینا براش پاپوش درست کرده بودند

خلاصه تو زندان با یکی اشنا میشه اون یک گنجی داشته و میده به این به دلایلی

میاد بیرون گنجو پیدا میکنه و میره که از اونها انتقام بگیره

بعد خلاصه یک ازدواج صوریم میکنه و اینا

بعدم باهاشون وارد قرارداد کاری میشه 

این خلاصه شه تا اینجا

به دریا بنگروم دریا ته وینم...
ارزش دیدن داره بچه ها؟؟

یه سریال پر مفهوم خارجی ببین از اونایی که جایزه گرفتن

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜