2777
2789
درخواستتو قبول کردم لطفا اومدی خصوصی فوش نده ..اگه با منطق پیش میری البته.

چرا انقدر دنبال حاشیه ای؟؟ یعنی کلا کارو زندگی نداری فککنم همش پیگیری 😐

پیام میدم بهت فعلا کار دارم

فحش دادن بهتر از نمک بازی دراوردنه نگران نباش😏😏

تو فکر میکنی شوخی کردی مثلا ولی اونی ک من برداشت کردم مسخرخ کردن بود

💛💚🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا انقدر دنبال حاشیه ای؟؟ یعنی کلا کارو زندگی نداری فککنم همش پیگیری 😐 پیام میدم بهت فعلا کار دار ...

اره درست میگی فش دادن بهتر از شوخی کردنه .خداروشکر ک دنیا با منطق تو پیش نمیره وگرنه الان بدخت بودیم .خب درخواست میدی میگی بیا اونجا بعد میای اینجا میگی چقد پیگیری خدایی فازت چیه ؟ میترسم بیای اونجا حرفتو بزنی از ترس شنیدن جواب سریع لغو بزنی مثل اینجا قفل میکنی .خب تو میگی بیا خصوصی بعد ب من میگی پیگیری.اخه مگه من بیکارم بیام پیگیرفوشای تو باشم

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
بیکاریااا ولش کن بابا این قشنگ‌معلومه مشکل داره ارزش بحث نداره که

اره خب تمروز جمعی بیکارم حوصلم سر رفته .خودم ک نمیتونم با کسی دعوا کنم ایشون قصد دعوا داره .منم ک بیکار😂💟طوری نی بیاد یکم حرف بزنه ی خنده رو لبمم بیاره خوبه باز

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
هر چند وقت ی بار تاپیکتو باز میکنی دوباره میبندی چته؟ خدا ب داد سیمان برسه

شنیده بودم تحصیلات شعور نمیاره باور نمیکردم ولی الان دیدم تورو باورم شد😂😂تو ازونم مسخره تری ی سیمان انداختی دهنت هعی تو رو ادم میزنی🤭

💛💚🧡
اب نمک گزینه ی خوبیخ واست بهش فکرکن😁

گوشت تلخ .بی جنبه

من حال میکنم 😂 وگرنه میدونی چند بار از دیروز تو تاپیک قبلیت منشن کردی منو در حدی ندیدمت ک جواب بدم ...

یبار پست گذاشتی جوابت دادم خودت اومدی حرف مفت میزنیوههی کش میدی😂

خب پس توعم مشکل داری ادم متشخص و کسی که بقول خودت کمبود نداشته باشه از سر اینچیزا حال نمیکنه بلگه ساده درد میشه

پس توعم کرم داری😉😂

💛💚🧡