2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این طرز حرف زدنته😂 خودتو درمان کن ب خودت میای میبینی ۵۰ سالته هنوز ارزوی سیمان داری

تو غصشو نخور بفکر خودت باش🤭😂تو هم غصه ی سیمان مردمو بخوری ب ۵۰ نرسیده پیر میشی😂😂

تنها راه درمان من اینه از حرفای اسکولی مث شما بگذرم ب یورم بگیرمتون🤣

💛💚🧡
تو غصشو نخور بفکر خودت باش🤭😂تو هم غصه ی سیمان مردمو بخوری ب ۵۰ نرسیده پیر میشی😂😂 تنها راه درمان ...

من همینکه تو ارزوهای تو زندگی میکنم بسه 

از خونه و‌ماشین و بالاشهر

تا شغل و شوهر و ...

من همینکه تو ارزوهای تو زندگی میکنم بسه  از خونه و‌ماشین و بالاشهر تا شغل و شوهر و ...

تو از کجا میدونی ارزوی من بالاشهر و شغل و شوهره؟

انقدر احمقی که داری پوز بالاشهریتو میدی؟😂 هرموقت تونستی تا اخر عمرت بدون دغدغه و عزتمندانه و باشادی زندگی کنی بیا پوزشو بده😉چه ادمایی نبودن ک عرش رسیدن ب فرش 

چه ادمایی هم از فرش ب عرش

💛💚🧡
ببین این تاپیکو ذخیره کن یروزی که از همون بالاشهر و شغل و همسرت ناامید شدی ی نگاه ب تاپیک بنداز😉🤣ز ...

ینی تو انقد حقیری ک منتظر اون روزی؟

نمیتونی حتی تصور کنی یه ادم خوشبخت بمونه؟خیلی کوچیکی😂

هر چی که باشه من همه ارزوهاتو تجربه کردم

ایشالا توام تجربه کنی فقط تجربه😂

ینی تو انقد حقیری ک منتظر اون روزی؟ نمیتونی حتی تصور کنی یه ادم خوشبخت بمونه؟خیلی کوچیکی😂 هر چی ک ...

کوچیک نیستم میگم دلتو خوش نکن اینا خوشبختی مطلق نیست😂که بهش میبالی هرموقهعع تا ابد اینطوری موند بیا پوزشو بده ک با این دلی ک داری بعید میدونم😂😂

اونش دیگه مونده با خدا 

تو سیر شو حالا ازشون من دربند خودم نیستم😔😅

💛💚🧡
یبار پست گذاشتی جوابت دادم خودت اومدی حرف مفت میزنیوههی کش میدی😂 خب پس توعم مشکل داری ادم متشخص و ...

ن والا میبینم تو کرم داری .میخوام ببینم اخرش با حرفات به کجا میخوای برسی .اخرش واقعا دکتر نیازی یا داری خودتو ب احمقمی میزنی .اشکال نداره حسودی کن ادمایی مثل تو اعتبار منو نمیتونن بیارن پایین سعیتو کن هر چی میخوای منو بکشی پایین خودت قبلش میای پایین تر دیگه همه فهمیدن چ ادمی هستی .خواستم ببینم خودت میخوای اخرش چیکار کنی وگرنه بیکار نیستم بیام با تو صحبت گنم.دیگه ریپلای نزن حوصله دعوا ندارم.همه دیگه میدونن حق باکیه فقط ی نفر نمیتونه قبول کنه اونم از خودخواهیشه ک نمیتونه قبوب کنه داره اشتباه میکنه

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
شعورم ک نیاره تورو که اتیش میزنه تو چی داری؟😂

عه باتوم بحث کرد .ول کن ابجی زیاد ذهنتو درگیرش نکن😂😍

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
بیماره اصن مشخصه😂

به من میگه برو دکتر😂😣

قضاوتش نمیکنم .شاید واقعا تو زندگیش مشکل داره و اعصابش از جای دیگه خورد باشه و تنها کسی ک میتونه روش خالی کنه منم .طوری نی بزار خالی شه حتما حالش زیاد خوب نی .زود عصبی میشه.منم نباید شوخی میکردم .وقتی از ادما خبر ندارم ک طرف جنبشو نداره یا داره .اشتباه کردم واقعا با هرکسی شوخی میکنم