2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان من دودلم نمی‌دونم انجام بدم یا نه چون خیلیا میگن بعد عمل ریختشون افتاده مثل همین دوستمون که تو ...

نخوندم تاپیک رو 

ولی گفتم بهتون 

اوایل یکم قیافه ادم تغییر میکنه مخصوصا اگر وزنتون خیلی زیاد باشه یا سالهای زیادی چاق بوده باشید و پوستتون حسابی کش اومده باشه 

ولی یکم که بگذره کم کم پوست ادم با تغییرات جدید خودشو سازگار میکنه سفت تر میشه فرم صورت شکل خودشو پیدا میکنه 

و اکثرا بعد عمل ینشون خیلی کمتر از زمان چاقی دیده میشه مراقبتهای بعد عمل خیلی مهمه  

مراقبتایی که انجام دادی چی بودن باشگاه می‌رفتی ؟؟

نه فقط پیاده روی میرفتم  و تو خونه با همین اپ ها ورزش کردم دمبل و کش گرفته بودم نه باشگاه  نه مزو نه هایفو هیچ کاری نکردم 

چقدر طول کشید که بهتر بشیی

یک سالی شد کم کم پوستم با شرایط جدید سازگار شد 

شما بخوای هزینه کنی هایفو بری و خیلی راه هایی که الان خانم ها برای زیبایی انجام میدن به همون یک سال هم نمیکشه احتمالا 

تو پیج دکترهایی که عمل میکنن برید خودتون میبینید قیافه ی اونهایی که عمل کردن چقدر تغییر کرده 

چاقی سن ادم رو خیلی بیشتر نشون میده 

بعد عمل چطور بودی خیلی اذیت شدیی؟؟

من امروز ظهر عمل کردم فردا غروب تو خونه کارهای روزمره که همیشه انجام‌میدا م رو انجام دادم 

ظرف شستم غذا درست کردم اتوکاری جارو کشیدن مثل هر روز دیگه ی خدا 

البته من دست تنها بودم کمک نداشتم 

ولی اینکه انقدر سختش میکنن شاید به خاطر اینکه یا استانه دردشون پایینه یا ناز کش و مراقب دارن و اینکه بتونی رعایت کنی خیلی بهتره و عاقلانه تره نسبت به کاری که من انجام دادم  و در کل درد زیادی نداره کمتر از سزارین