2777
2789

کلا جفتشون پسر دوست بودن و اونوقت از این اینور خانواده همسرم جونشون برای دختراشون و  همسرم میدن بین پسر و دختر فرقی نیست و حمایت کامل عاطفی دارن از جانب خانواده اشون  معده درد عصبی گرفتم با فک کردن بهش شوهرمم سرکوفت میزنه بعضی وقتا مامانم میگه این خونه برا داداشته فلان چیز برا داداشت نمیدونم زمینم شاید بدیم داداشت گناه داره فلانه پس منو کی زاییده که مگه به خاسته خودم به این دنیا پا گذاشتم من عاشق برادرم هستم یدونه اس هوامو داره و براش همیشه خوشبختی آرزو میکنم  ولی با این رفتار پدر مادرا بذر کینه میندازن تو دل آدم حتی امروز حرف میزدم با مادرم گف فلان چیز بفروشیم مال داداشه بعد دلش سوخته یکمم به تو  میدیم یعنی خدا نکرد بعد چندین سال همه چی میرسه به داداشم اونموقع من میمونم کنایه های تمام نشدنی شوهرم جنگ و جدل بینمون اونموقع قید همه چیز و همه کسو میزنم از بس که تحت فشارم 

بهش فکر نکن

شما را خدا آفریده

روزیت هم می رسه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توکل. کن به خدا و شکر کن واسه سلامتی مادرت ، 

من که مادرم بیماره زمین یا فلان به چه دردم میخوره؟ یه چشمم اشکه یکی آه بخدا قدر سلامتی مادرتو بدون ، ارزومه خدا مادرم درمان کنه حتی به قیمت اینکه دوسم نداشته باشه و همه چیو بده به داداشم 

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

اسی ما چهارتا خواهر سه تا برادریم،پدرم داره همه چیزو کم کم به اسم پسرا میکنه،از ششصدمتر زمین مسکونی وسط شهر که قرار بود به ماهم بده زد زیرش نفری دویست داد پسرا،وکلی زمین دیگه،حمایت های مالی که بماند ،انگار که دختر یه وصله ناجوره ،همش تا می‌دونن که ما می‌خواهیم چیزی بخریم زودتر مامانم ناله بی پولی می‌کنه ،برا همین ما خواهرا هیچوقت از پدرمون چیزی نمی‌خوایم چون برای ما نداره

به قوم و خویش چه مربوطه. 

شوهرت چطوری متوجه میشه؟مادر و پدرت پیش شوهرت میگن که فلان چیز رو به داداشت میدن؟ تازه اگه هم بگن ربطی به شوهرت نداره که بهت غر بزنه.بهش اجازه نده که دخالت کنه. من باشم اجازه چنین کاری نمیدم. 

توکل. کن به خدا و شکر کن واسه سلامتی مادرت ،  من که مادرم بیماره زمین یا فلان به چه دردم میخور ...

عزیزم دعای همیشگی من سلامتی خانواده امه و از همه دلسوزتر بهشون ولی فرق گذاشتن تو محبت و هر چیز باعث افسردگی و انزوا میشه متاسفانه که نری جایی ببینی چقدر پدر و مادر فلان دختر عین پروانه دورش می‌گردن و یه غم عجیب میره ته دل آدم هر چیزی به اندازه اش خوبه افراط بده بد!

عزیزم دعای همیشگی من سلامتی خانواده امه و از همه دلسوزتر بهشون ولی فرق گذاشتن تو محبت و هر چیز باعث ...

میدونم چی میگی اما فدای سرت اونقدر ا مهم نیس به شوهرت هم ربطی نداره 

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

عزیزم دعای همیشگی من سلامتی خانواده امه و از همه دلسوزتر بهشون ولی فرق گذاشتن تو محبت و هر چیز باعث ...

اسی من میفهمم چی میگی بخدا،ادم گاهی دلش میگیره وقتی میبینن پدر مادر ای دیگه برای دختراشون بعد ازدواجم سنگ تمام میزارن،ولی پدر مادر من با اینکه پولدارن برای دخترا کاری نمیکنن ،چون معتقدن که داماد پررو میشه عروس پررو بشه عیب نداره

به قوم و خویش چه مربوطه.  شوهرت چطوری متوجه میشه؟مادر و پدرت پیش شوهرت میگن که فلان چیز رو به ...

عزیز من همه با هم نسبت فامیلی داریم متاسفانه یه چیزی میخاستیم بخریم به خانواده رو زدم گفتن نداریم می‌ترسیدند پس ندم ولی بعدش برای برادرم خریدن خو ته دل آدم میسوزه دیگه شوهرم بخاطر خودم ناراحته فک میکنه مثلا بهم نمیرسن یا فلان من به هیچ عنوان جلوش چیزی نمیگم از خانواده ام همینجوری زبونش درازه حالا وای به حال اینکه چیزی هم بدونه همش سرکوفت من مخالفم اینکه برای پسر بیشتر باشه کشور مرد سالار جهان سومی که همش مرد و پسر از هر چی پسر بچه هم بدم اومده از خدا میخام بهم دختر بده یه جوری براش بریزم و بپاشم تمام زندگیمو بهش میدم تا بفهمن دخترم با ارزشه 

عزیز من همه با هم نسبت فامیلی داریم متاسفانه یه چیزی میخاستیم بخریم به خانواده رو زدم گفتن نداریم می ...

به شوهرت اجازه دخالت نده. وقتی بهت غر میزنه یا حرف میزنه بهش بگو پدر و مادرم هستن و مال خودشون هست عزیزم. به هر کی دوست دارن میدن. با لحن خوب بهش بگو. اگه این حرفا رو به شوهرت بگی ارزشت پیش شوهرت پایبن نمیاد یعنی شوهرت فکر نمیکنه که ناراضی هستی از کارهای مادر و پدرت.

اسی ما چهارتا خواهر سه تا برادریم،پدرم داره همه چیزو کم کم به اسم پسرا میکنه،از ششصدمتر زمین مسکونی ...

من احساس میکنم همه اینا تاوان داره جایی از آدم حساب میگیرن تو روز قیامت و در برابر خدا 

بخدا دختر و پسر نداره بچه عزیزه الان این چیزا برام مهم نبود تا اینکه وارد خانواده همسرم شدن باورت نمیشه خودشونو به آب و آتیش میزنن برای دختراشون تحت حمایتشون به چند تا  خونه ماشین و همه چی رسیدن رو سرش میزاره مادر شوهرم بچه هاشو حلوا حلوا میکنه همونقدر به دختراش میرسه و برای اونا می‌خره برای منم می‌خره و میرسه محبتشون از پدر و مادرم جلو زده در حالی که باید برعکس باشه هر جا برن سفر و گشت و گذار با بچه ها هزینه ها  با خودشون همش فقط به بچه ها خوش بگذره انقدر دلم میگیره میبینم این چیزا رو 

میدونم چی میگی اما فدای سرت اونقدر ا مهم نیس به شوهرت هم ربطی نداره 

درسته به اون که مربوط نیست ولی آدم برای سربلندی بچش باید خیلی کارا بکنه بچه دار شدن مسولیت داره نه اینکه ول کنی به امان خدا 

من احساس میکنم همه اینا تاوان داره جایی از آدم حساب میگیرن تو روز قیامت و در برابر خدا  بخدا د ...

نمی تونی اخلاق مادر و پدرت رو عوض کنی اما میتونی دعا کنی که خدا کمکت کنه که مادر و پدرت بهت برسن.