2777
2789
عنوان

شپش

412 بازدید | 35 پست

سلام خانوما متاسفانه سه روزه فهمیدم سر دخترم شپش داره با شامپو شستم سرش رو تخم هارو دایم دارم تمیز میکنم حالا به خودم مشکوکم که دارم یا نه همسرم هم سرسری نگاه می‌کنه میگه نداری به اطرافیان هم حتی مادرم نمی‌خوام بگم .اگه دکتر پوست برم برام نگاه میکنه؟

عزیزم سرکه رشک (تخم شپش) را میکشه.. فرایند تبدیل تخم به شپش طولانه نگران نباش.. اول با سرکه بشور خیالت راحت شه.. بعد اگر نخارید یعنی شپش نیست 

خاله ام متخصص پوست و مو هستش 

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سرکه رشک (تخم شپش) را میکشه.. فرایند تبدیل تخم به شپش طولانه نگران نباش.. اول با سرکه بشور خیا ...

میدونی از وقتی فهمیدم چون حساسم خارش گرفتم حالا نمیدانم واقعا دارم یا از دست این مردا درست وقت نمیذاره نگاه کنه 

میدونی از وقتی فهمیدم چون حساسم خارش گرفتم حالا نمیدانم واقعا دارم یا از دست این مردا درست وقت نمیذا ...

ههههههه

اگه اونجوریه حتما یه دکتر برید

لازمه 

دیر برید بد میشه 👌

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 

من برای دخترم سه سال پیش رفتم بهداشت شامپو داد میبردمش حموم میزاشتم توسرش بمونه بعدش باشانه مخصوص شانه می زدم همشم توخونه کامن میزدم ملحفه و... را می شستم وکامن میزدم روی بالش همه جا، شایدکارم اشتباه بود ولی مجبور بودم حتایکبار به موهام کمی کامن مالیدم، خیلی بدبود حتا خاطره ش

یه کاری کن شامپو نرم کننده بزن شونه فلزی مخصوص هست داروخه اونم بگیر  و به دفعات شونه بزن معلو ...

دیشب شامپو ضد شپش از داروخونه خریدم زدم بعدش شونه زدم چیزی ندیدیم حالا فردا باز با نرم کننده تکرار میکنم