2777
2789
عنوان

شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من تجربه کردم چنننند بار 

بهترین کار اینه روغن زیتون بزن حسااابی بعدم با شونه مخصوص هی بکش از کف سرت بعدم حمام و نرم کننده زیاااد و بازم شونه فرواوون یعنی زیر شونه رو ببینی رشک و شپشا میان قشنگ

میدونی از وقتی فهمیدم چون حساسم خارش گرفتم حالا نمیدانم واقعا دارم یا از دست این مردا درست وقت نمیذا ...

ببین فقط قطره کیمیا تنها راه درمانته هزار راه شیمیای وسنتی رفتم فایده نداشت زندگیم مختل شد اصلا کل  روز تو حمام بودم موی بچهامو میشستم ساعتها زیر دوش قوطی قوطیشامپو نرم کننده خالی میکردم روسرشون داعم با شونه سرشونو زیر دوش شونه میکردم شامپومخصوص دانه اسپند روغن سرکه  حتی سم مورچه اصلا پیر شدم کمر برام نموند تا قطره کیمیارو امتحان کردم هفت قطره میریزی هیچی نمیخواد دوسه روز بعدش سرش پاک پاکه تا دماه حتی شپش زنده بزار تو سرش مرده میفت هیچ عوارضی نداره حتی اگه بخوریش

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

من اینو از داروخانه گرفتم

با یکبار مصرف هم شپش ها مرد هم تخم هاش پوچ شد

موهای  دخترم خیلی بلند بود ،اصلا کوتاه نکردم

۱۰۰در ۱۰۰ از بین میبره

همه اعضا خانواده باید به سر بزنن

که باز منتقل نشه

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

ببین فقط قطره کیمیا تنها راه درمانته هزار راه شیمیای وسنتی رفتم فایده نداشت زندگیم مختل شد اصلا کل&n ...

موهاشون بلند وپر بود کوتاه نکردم دلم نیومد اونقدر شستمش کامل وز شد موهاشون همین الان یه قطره زاپاس دارم تو یخچال برای مبادا گرفتم حتی به مدرسه هم گفتم گرفتن 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

ببین فقط قطره کیمیا تنها راه درمانته هزار راه شیمیای وسنتی رفتم فایده نداشت زندگیم مختل شد اصلا کل&n ...

سلام عزیزم ما هم ۱۰ روزه درگیر شدیم شامپو زدم تاثیری نداشت امروز قطره کیمیا رو تو سایت دیدم کلی دربارش نظر خوندم رضایت داشتن الانم صحبت های شما رو دیدم از باسلام سفارش دادم خدا کنه ما هم جواب بگیریم

خدایا هزاران هزار مرتبه شکرت❤
سلام عزیزم ما هم ۱۰ روزه درگیر شدیم شامپو زدم تاثیری نداشت امروز قطره کیمیا رو تو سایت دیدم کلی دربا ...

سلام گلم من که واقعا راضی بودم خرید بقیه هیچ نفعی برا من نداره ولی میدونم چقدر این ماجرا ازار دهنده هست زندگی ادم مختل میشه باور کن بعضی جاها ابرو ادم درخطره وممکن هست کسی رو مبتلا کنی که اونم مشکلات زیادی براش پیش بیاد برا همین هرجا اسم این موجود سرسخت میاد التماس بقیه مبکنم که این قطره رو بخرن چون واقعا خلاصم کرد