2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از سزارین بیشتر میترسم. نگرانیم واس سزارینه. من ۵ ماهمه

ن بابا سزارین که چیزی نمیفهمی، بیحست میکنن، یه پرده هم میکشن اصلا نمیدونی چی به چیه یه لحظه میبینی صدای گریه نینیت اومد انگار اون لحظه دنیا رو بهت میدن، بعدش لیزر میکنن، البته آستانه تحمل دردت خوب باشه بعد از عمل رو خوب دوام میاری، وگرنه من آستان دردم خیلی پایین هس، کمی یویو بازی درآوردم بعد از عمل که اونم با شیاف و مسکن حل میشه 

ن بابا سزارین که چیزی نمیفهمی، بیحست میکنن، یه پرده هم میکشن اصلا نمیدونی چی به چیه یه لحظه میبینی ص ...

آره میدونم موقع عمل چیزی نمیفهمم. ترس از همون لحظه منو اذیت میکنه. همون لحظه استرس میگیرم

آره میدونم موقع عمل چیزی نمیفهمم. ترس از همون لحظه منو اذیت میکنه. همون لحظه استرس میگیرم

ب هرحال پروسه ای که باید انجام بشه، اتفاقا زمانش که برسه اصلا ترس نداری ترس فقط مال قبلش هس چون دیگه وارد دل ترست شدی و اون لحظه داخل ترست قرار داری و میبینی که حیز هولناکی هم نیس 

ب هرحال پروسه ای که باید انجام بشه، اتفاقا زمانش که برسه اصلا ترس نداری ترس فقط مال قبلش هس چون دیگه ...

آره عزیزم دقیقا همینطوریه. وقتی تو موقعیت قرار میگیری میگی کاریه ک باید انجام بشه و چاره ای نیس

منم خیلی میترسم البته بچه ندارم ولی شوهرم بهم گفت هر موقع باردار شدم زایمان تو آب انجام میدم دردش کمه خیلی راحته

یکی از دوستاش متخصص هستش بهش گفته بود عالیه ولی یه کم گرونه

من آیینه تو هستم...
از سزارین بیشتر میترسم. نگرانیم واس سزارینه. من ۵ ماهمه

زجری ک من تو زایشگاه کشیدم خیلی سختر. از سزارین بود سز برام خیلی راحت بود 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …