2777
2789
منم خیلی میترسم البته بچه ندارم ولی شوهرم بهم گفت هر موقع باردار شدم زایمان تو آب انجام میدم دردش کم ...

فکرکنم زایمان توی اب علاوه بر درد کمترش بعدش شکم هم بهترجمع میشه نه؟

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم همین که ادم بیهوش نیست ترسناک تره مثلا همش نگرانی دردت بیاد صداشون میشنوی کاش بیهوش میکردن&nbs ...

آره دقیقا همین ترسم دارم. باز میگن بیهوشی بدتره . بهوش ک میای دردت یهو شروع میشه. اما بیحسی تا چند ساعت هیچی نمیفهمی

آره دقیقا همین ترسم دارم. باز میگن بیهوشی بدتره . بهوش ک میای دردت یهو شروع میشه. اما بیحسی تا چند س ...

نمیدونم عزیزم انشاالله زایمان راحتی داشته باشی وبی خطر برای خودت ونی نیت 

اگه یادت موند برای منم  سرزایمانت دعاکن رشته مورد علاقم بیارم مریم

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
 فکرکنم زایمان توی اب علاوه بر درد کمترش بعدش شکم هم بهترجمع میشه نه؟

آره دقیقا خیلی خیلی راحت تره

یکی از دوستام تو اصفهان هم انجام داده بود میگفت اصلا درد حس نکردم میگفت رو تخت خیلی سخت و دردناکه سزارین هم که کلی سختی و درد کشیدن داره

به نظرم بهترین راحش همینه البته میگن واسه هر کسی فرق داره برای اونایی که مشکل فشار دارن انگار نمیشه

ولی من حتما انجام میدم چون قصد دارم به امید خدا دو قلو باردار بشم میگن این خیلی بهتره

من آیینه تو هستم...
آره دقیقا خیلی خیلی راحت تره یکی از دوستام تو اصفهان هم انجام داده بود میگفت اصلا درد حس نکردم میگف ...

به امید خدا عزیزم 

عزیزم تجربه خودم رو خالصانه میگم

دکترت که خوب باشه به خدا توکل کن همش عالی میشه یعنی نود درصد پزشک موثر هست هزینه بیشتر میگیره ولی خاطره شیرین از زایمان میمونه و درد کمتری هم احساس می کنی 

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍