2777
2789
عنوان

خانما ی بچه دار

213 بازدید | 18 پست

بچم دو سالو نیمش وقتی ی چیزی پرت میکن سمتم واقعا دردم میگیره بعد میزنمش شما ها چیکار می کنید تو این موارد آرامش خودتون حفظ می کنید؟

یا خدا 

ببخشید ها ولی تو که از بچه کتک لازم تری

اون حالیش نیست عقل نداره 

تو چی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستش رو بگیر بهش بگو نه جدی بگو

گاهی ب حالت قهر باهاش حرف نزن

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

به خدا میدونم کارم بده ولی خیلی خسته ام شما بچه دارید؟

اره عزیزم 

من دوتا بچه دارم 

بچه ذاتش همینه 

پرت میکنه 

با چوب میزنه تو سرم 

موهامو میکشه 

یه بار نزدیک بود با پیچ گوشتی سینه مو سوراخ کنه 

ولی اسمش با خودشه 

بچه 

هر وقت خواستی بزنیش با خودت  بگو  کسی حق داره خودتو بزنه؟

مثلا شوهرت حق داره تو رو کتک بزنه؟

اگه نداره پس تو هم حق زدن اون طفل معصوم رو نداری

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

متاسفانه بخاطر سنشون همینه

یکم دیگه بزرگ بشه خوب میشه

فقط خواست چیزی پرت بده بهش بگو کارت اشتباهه و باهاش حرف نزن 

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

چندسالشونه؟؟

7 و 1

منم عصبی میشدم واکنش تشون میدادم میدونی پسر من دست بزن داش خیلیم محکم میزد یجوری میکوبید تو کمرم میسوخت یا با سر میکوبید بغل پام منم دادم درمیومد سعی کن خونسردی خودتو حفظ کنی با ناخن انگشتتو فشار بده حرصت خالی شه یا سریع برو تو دسشویی ازون محل دورشی

اسی محل نده پسر من یه مدت گوشیمو همش پرت میکرد عصبانی میشدم میزدمش یا خودمو میزدم 

اما یه مدته کمتر پرت میکنه و وقتی هم اینجوری میکنه جوری ولنمود میکنم که انگار ندیدم یا اصلا عکس العملی نشون نمیدم 

خیلی خیلی بهتر شده

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋