2777
2789

چیکار کنم چندساله درگیرشم

ابرسانم میزنم مرطوب کننده هم میزنه نیم ساعت بعد باز پوست میکنه خجالت میکشم بیرون برم. الان چندروزه قطره کلوتریمازول میزنم خیلی میسوزه

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شبها ترمیم کننده میزنم خوبه الان

ترمیم کننده چیه؟ینی شب که میزنی کلا فردا دیگه پوست نمیده حتی اگه بشوریش؟

کرم ساویز بزن مدام نزار پوستت خشک بشه

ساویز کارش چیه؟چجور نزارم نمیشه که همش مرطوب کننده روش باشه . مثلا میخوام وضو بگیرم باید پاک کنم. ولی کلا هم ماتحان کردم مدامم که مرطوب میکنم باز ریشه کن نمیشه

ترمیم کننده چیه؟ینی شب که میزنی کلا فردا دیگه پوست نمیده حتی اگه بشوریش؟

من فردا میشورم و مرطوب کننده میزنم اوکیه 

ترمیم کننده اون 

اگه گرونه واست پرودرما بخر 

بعد ماه ها برگشتم ،میشه درخواست دوستی ندید ؟؟ حتی دوستای قدیمی😍ما را به سخت جانی خود این گمان نبود💔

ساویز کارش چیه؟چجور نزارم نمیشه که همش مرطوب کننده روش باشه . مثلا میخوام وضو بگیرم باید پاک کنم. ول ...

اب رسانی به عمق پوست منم اینجوری بودم استفاده کردم خوب شد بینیم عمل کردم بخاطر آنتی بیوتیک خوردم باز اینجوری خشک و پوست پوست شد دوباره دارم استفاده میکنم 

اب رسانی به عمق پوست منم اینجوری بودم استفاده کردم خوب شد بینیم عمل کردم بخاطر آنتی بیوتیک خوردم باز ...

کلا ابرسانه؟اخه ابرسان زیاد گرفتم اثر نداشته

من فردا میشورم و مرطوب کننده میزنم اوکیه  ترمیم کننده اون  اگه گرونه واست پرودرما بخر&nb ...

پولش مهم نیست فقط خوب شم. من پوستم قرمزم شده قرمزیو هم میبره؟قیمتش چنده

پولش مهم نیست فقط خوب شم. من پوستم قرمزم شده قرمزیو هم میبره؟قیمتش چنده

۸۰۰ فکر کنم ، 

نمیدونم 

بهتر نیست بری دکتر

بعد ماه ها برگشتم ،میشه درخواست دوستی ندید ؟؟ حتی دوستای قدیمی😍ما را به سخت جانی خود این گمان نبود💔

دکترم یبار رفتم ابرسان داد بنظرت دوباره دکتر اثر داره؟

اره برو ، 

من که هر شب کل پوستم ترمیم کننده میزنم