۲۹ سالمه تحصیلاتم ارشده تا این سن نه عشقی داشتم نه دوس.پسری نه ازدواجی هیچی، زندگیم همیشه خالیه . سر کار هم نمیرم هنوز مدرک ارشدمو نگرفتم، کلا انگیزم نسبت به همه چی از دست دادم و حس میکنم دیگه دیر شد و زندگیمو باختم دیگه کی میاد سمتم از همه متنفر شدم نگید چرا تا الان تجربه نکردی با کسی نبودی و خواستگار نداشتی چون هزار دلیل داره
همشم تو خونه ام پولی هم ندارم، یه چیز بهتون بگم شاید باورتون نشه اما قیافه خوشگلی دارم طوری که همیشه تو هر جمع و جایی بودم قیافم از همه خوشگلتر بود و بهم میگفتن ، بیبی فیسم و نهایتن بهم میخوره ۲۴ سالم باشه
تو این مدت یه شغل خونگی داشتم کمی ازش پول در میاوردم
اهداف زیادی دارم برای زندگی مثل دکتری خوندن و سرکار رفتن ولی خب میگم چه فایده وقتی همیشه تنهام و کنج خونه و هیشکی دوسم نداره و هیچ امیدی به عشق و ازدواج ندارم و انگیزمو برای همه چی از دست دادم
یه پیج اینستا زدم میگم از خودم عکس بزارم و پست بزارم شاید از تنهایی در اومدم ولی اونجاهم خبری نیس
پس چجوری از تنهایی در بیام باور کنین دیگه ازدواجم برام مهم نیس فقط یکی بیاد تو زندگیم و آدم باشه کافیه
به منی که کل عمرم سینگل بودم نگید پسر بدرد نمیخوره سینگل باش راحتی و ... که بعد اینهمه سال سینگل فهمیدم اصل همه چی همین عشق و ارتباط با جنس مخالفه بقیه چیزا فرعیاته و برای سرگرم کردن خودمون و بازم پیدا کردن شریک بهتر