2777
2789

بستگی داره کدوم شهر باشید و خونه و ماشین مال خودتون باشه 

یا نه

توی تهران این درآمد در حد بخورنمیر جواب میده

ولی در شهرستان درآمد خوبیه و کنارش پس انداز هم خواهید داشت

از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم؛سعی میکنم فقط وقتی کامنت بذارم که از نوشته ام مطمئن باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی شما که پرستارید،کسی با ۱۵ سال سابقه که سوپروایزر هم باشه،بااین حساب حقوقش چقدره الان؟

الان به پرستارا خوب میررست تا ۸۰ میلیون هم میشه درآمد داشت همه دارن میرن خارج

اون بیمه کارگریه 😒من که کارگر نیستم 

کارگری چیه دیگه😂😂

بیسواد 

شما یه کارفرما داری که بیمه تو میده . سهمت 7 درصده طبق قانون

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

اگر از این دخترهایی نباشه ک خونه پدر و مادر چیزی نداشتن با اذواج نخواهدن بکندن بله ک میرسه درست ک مخ ...

ولی فقط دخترایی که چیزی نداشتن دنبال کندن نیستن 

در واقع همه ی دخترایی که چیزی نداشتن دنبال کندن نیستن

ولی اکثریت دخترایی که چیزی داشتن نمیتونن با نداشتن بعد ازدواج مواجه بشن حق هم دارن

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

الان به پرستارا خوب میررست تا ۸۰ میلیون هم میشه درآمد داشت همه دارن میرن خارج

نه بابا تا اینحد فکر نکنم بدن باین دیگه!!!

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
کارگری چیه دیگه😂😂 بیسواد  شما یه کارفرما داری که بیمه تو میده . سهمت 7 درصده طبق قانون

خنگول ما یه بیمه کاری داریم یه بیمه سوانح شغلی اگه خدایی نکرده زدیم یکیو ناقص کردیم دیه پولشو بده 😐