2777
2789

عزیزانی که دارن نظر میدن وای با زیر ۱۰۰ میلیون و خونه ماشین لوکس نمیشه ازدوج کرد یا هنوز به بلوغ ذهنی  و ازدواج نرسیدن و قطعا کم سن و سالن.

یا ان شاالله خودشون به تنهایی از در آمد حداقل ماهی ۶۰/۷۰ تومن برخوردارن و  باباشون کاخ داره تو نیاوران.

متوجه هستید کدوم کشور زندگی میکنید؟

اینجا ایرانه 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه واسه پول ازدواج میکنن😑

خب دختری که خودش همه چی داره چرا باید ازدواج کنه؟ مگه اسکله؟ 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

اسی شما که پرستارید،کسی با ۱۵ سال سابقه که سوپروایزر هم باشه،بااین حساب حقوقش چقدره الان؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
عزیزانی که دارن نظر میدن وای با زیر ۱۰۰ میلیون و خونه ماشین لوکس نمیشه ازدوج کرد یا هنوز به بلوغ ذهن ...

با داشتن خونه میشه ولی اتفاقا دقیقا به خاطر همین وضعیت اگر کسی خونه نداشته باشه این حقوقم براش کمه  

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
فک کنم دنبال شوهر نیست 😂

ن مگ خره ک بیفته تو دردسر عنترای ایرانی وخانواده های متوهمشون ک پسر ما حیف شد بشوره بسابه بجه بزرگ کنه حقشو بده کیف دنیاس هرماه مسلفرت باشگاه خرید ماساژ ناخن استخر

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

بله میتونه ولی برای ممخارج ازدواج مثل رهن و طلا و جشن و غیره باید از الان حسابی پس انداز کنی که اذیت نشی 

البته پس انداز کردن پول فایده نداره سعی کن طلا بخری

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد