2777
2789
عنوان

ختنه در ۶ ماهگی

1175 بازدید | 39 پست

سلام وقت بخیز

پسرم شش ماهشه،امروز برای ختنه پیش متخصص بردم.

گفت زیر دوماه بهتره انجام بشه.

الانم میشه ولی چون سن مرزیه بزار نزدیک یک سال یا بعد یکسالگی بیارش ولی الانم میشه.

چون الان با بحسی اینا ممکنه اذیت کنه و خیلی کم تپله سخت میشه...

منظورش این بود یا سن خیلی کم زیر دو ماه یا بزاریم بزرگتر بشه...

کسی تجربه ای داشته

ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم چهار سالشه هنوز نبردم بزرگ بشه خودش بره😕

تو یه کتاب خوندم نویسنده ش گفته بود 

هیچ وقت پدرم رو نمیبخشم که منو تو بچگی ختنه نکرد 

منم بچم ۵ سالشه هنو ختنه نکردم 

مثه کابوس میمونه برام از عذاب وجدان دارم دق میکنم 

زیر دوماه عالیه. پسر من ی ساله بود. چون راه میرفت خیلی اذیت شد

ببخشید به روش جراحی انجام‌شد یا حلقه؟

منم چون لب مرزیه نمیدونم الان انجام بدم یابزارم همونونزدیک یکسال

گفت الان با بی حسی ممکنه اذیت کنه و تکون بخوره اینا چون هوشیارتره....

بعدا یه بی هوشی مختصر و خیلی کمه ...

سردرگمم

اشتباه کردم باید زودتر میبردم...

ببخشید به روش جراحی انجام‌شد یا حلقه؟ منم چون لب مرزیه نمیدونم الان انجام بدم یابزارم همونونزدیک یک ...

جراحی شد.

اگه پسرت چاردست و پا نمیره یا راه نمیره الان بهترین موقعیته و اذیتیش همش سه روز تا یه هفتهس

چه ظلمی می‌دونی چقدر عوارض داره همون ختنه  نصف بیشتر مردا زود انزالی ،هزار مرض دیگه از ختنه ب ...

والا تابوده همه انجام دادن بعدشم بزرگترمیشه میبینه بابقیه تفاوت داری کلی اذیت میشه توبزرگسالی بخوادازدواج کنه به مشکل برمیخوره بخوادعمل کنه کلی اسیب جسمی وروحی میبینه و۰۰۰

تو یه کتاب خوندم نویسنده ش گفته بود  هیچ وقت پدرم رو نمیبخشم که منو تو بچگی ختنه نکرد  م ...

اتفاقا امروز یه پسر فک کنم زیر ۶ ۷ سال بود دقیق نمیدونم میخاست ختنه کنه فک کنم...

منظور دکتر این بود یا خیلی کوچکه یا بزار بزرگتر بشه....