2777
2789
عنوان

ختنه در ۶ ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 39 پست
اتفاقا امروز یه پسر فک کنم زیر ۶ ۷ سال بود دقیق نمیدونم میخاست ختنه کنه فک کنم... منظور دکتر این بو ...

بنظرت بی هوشی خطر نداره؟ 

میخوام با بی هوشی انجام بدم براش چون بزرگه

ولی بعضی ها میگن خطرناکه...

تو یه کتاب خوندم نویسنده ش گفته بود  هیچ وقت پدرم رو نمیبخشم که منو تو بچگی ختنه نکرد  م ...

حالا اون یه چیزی گفته تو ایران هر کسی بلد نیست خوب ختنه کنه واسه همون دچار هزار مشکل میشن 

نگران نباش شوهرم با چند نفر متخصص حرف زده اونا هم گفتن هر چقدر دیر ختنه بشه بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جراحی شد. اگه پسرت چاردست و پا نمیره یا راه نمیره الان بهترین موقعیته و اذیتیش همش سه روز تا یه هفت ...

نه فقط غلت میخوره...

دکتر گفت کمی تپله ممکنه با بی حسی اذیت بشه بزار یکسال  اینا 

نه فقط غلت میخوره... دکتر گفت کمی تپله ممکنه با بی حسی اذیت بشه بزار یکسال  اینا

اگه پزشک اینطوری ترجیح داده قطعا نظر پزشک بهتر از منه.

ولی روی تجربه ی خودم چون هم راه میرفت و هم تازه می خواست ی چیزایی بگه خیلی سخت بود

والا تابوده همه انجام دادن بعدشم بزرگترمیشه میبینه بابقیه تفاوت داری کلی اذیت میشه توبزرگسالی بخوادا ...

منم دو دل بودم پسرم سر ختنه اش اذیت شد پشیمون بودم ی جورایی تا اینکه بچه خواهرم بستری شد تخت بغلی اش ی بچه یک ساله بود ختنه نشده بود میخواستن ازش ازمایش برای عفونت ادراری بگیرن دکتر گفت چون ختنه نشده باید سوند بزاریم با سوند ادرار بگیریم که نمونه الوده نشه. زجری که اون بچه کشید تا سوند گذاشتن و جیغ و دادی کرد هرگز یادم نمیره و مطمئن شدم که اقلا ختنه برای همین ی مورد خوب بوده

همتای مامانم بودم❤

دیر ینی تا کی؟ بعدا پوستش کلفت تر‌میشه دردش بیشتر نه؟

هر کی یه چیز میگه

بعضیام میگن دیرتر بهتره بزرگتر میشه با جراحی انجام میدن

قدیما بچه هاشون بزرگتر بودن ۴ ۵ سال حالا کمی بالا پایین

ختنه میکردن

تازگیا  چند سالیه شده زیر دوماه

هر کی یه چیز میگه بعضیام میگن دیرتر بهتره بزرگتر میشه با جراحی انجام میدن قدیما بچه هاشون بزرگتر ب ...

زیر دوماه میخواستم ببرم‌

زنعموی شوهرم‌گفت دور از جون بچه هامون 

یکی زیر دست دکتر مرده 

دیگه‌جرات نکردم ببرم 

منم دو دل بودم پسرم سر ختنه اش اذیت شد پشیمون بودم ی جورایی تا اینکه بچه خواهرم بستری شد تخت بغلی اش ...

بچه من وداداشم باهم دنیا اومدن زن داداش منم فاز روشنفکری برداشت ختنه نمیکنم واینحرفا بعدچندوقت بچش عفونت شدیدگرفت دکترگفت چون ختنه نکردیش بایدختنه بشه ومجبورشدانجام بده بعدازاون بچش خوب شد

دیر ینی تا کی؟ بعدا پوستش کلفت تر‌میشه دردش بیشتر نه؟

آخه یه پوست نازکه  چقدر می‌تونه درد داشته باشه 

امسال احتمالأ ببرمش البته باید نظر دکتر رو بپرسم

تو عمل سزارین چند لا شکم رو میبرن نهایت دو روز درد داره این که چیزی نیست خودتو ناراحت نکن یکی دو روزه خوب میشه انشاالله

اگه پزشک اینطوری ترجیح داده قطعا نظر پزشک بهتر از منه. ولی روی تجربه ی خودم چون هم راه میرفت و هم ت ...

ممنون از راهنماییتون دوست عزیز🙏🏻🌹

چند روز پیش یه دکتر گفت بزار ۱۰ ۱۱ ماهگی

این دکتر گفت خوبه

بعد که گفتم نظر اون دکتر رو

گفت چون سن مرزیه هر دوش میشه ولی یکسال اینا یه بیهوشی مختصر هست...

الان کمی تپله با بیحسی ممکنه اذیت کنه و...