2777
2789
عنوان

یکیو دعوت کنید نیان چیکار میکنید

158 بازدید | 16 پست

صب ب خواهرم زنگ زدم پاگشا دعوتشون کنم قبلا هم یبار دعوت کردم گفت نمیتونیم امروزم مامانمو بزور اوردم بچمو نگهداره بریم خرید با شوهرم اماده شدیم که یهو خواهرم ب مادرم زنگ زد نمیایم ب خودمم زنگ نزده ب مادرم واقعیتش ناراحت شدم شوهرمم امروز بخاطر اونا موند خونه  ب مادرم الان گفتم دیگه نمیتونم دعوت کنم  شوهرمم رفته پیام داده دیگه  نگی میخام خواهرمو دعوت کنما تا الان دوبار گفتی نیومدن 

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

دیگه تا اخر عمر دعوتشون نمیکنم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چرا🙄

دو بار گفتی نیومدن دیگه نگو خودتو بی منت میکنی و پیش شوهرتم کوچیک میشی 

خودشون هر وقت که بخوان میان یعنی توی این چند وقت هیچ گونه فرصتی براشون پیش نیومده که بخوان بیان خونه شما🙄

آرامشتو معامله نکن:)

کارشون که اشتباهه ولی شما هم دیر خبر دادین. صبح خودتون تصمیم گرفتید و کارو تعطیل و خرید کردید و... حداقل دو روز قبل خبر بدید که برنامشون مشخص باشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
کارشون که اشتباهه ولی شما هم دیر خبر دادین. صبح خودتون تصمیم گرفتید و کارو تعطیل و خرید کردید و... ح ...

اخه دیشب بهش گفتم صبم زنگ زدم شوهرش  کارش یجوریه یماهش خونس یماه میره الانم کاملا خونس بعدم میتونست هم لحظه ب خودم بگه نمیتونیم بعد یساعت ب مادرم زنگ زده 

مثل جاری من اوایل ازدواج جو‌گیر شده بود 

دعوت کردم نیومد که وقت ندارم !!!!منم دیگه محل سگ ندادم 

یا تو بقیه مراسم ها آخر از همه ساعت ده شب میومد شام می خورد می رفت یه مدت تحریم شد آدم شد

مثل جاری من اوایل ازدواج جو‌گیر شده بود  دعوت کردم نیومد که وقت ندارم !!!!منم دیگه محل سگ نداد ...

واقعیتش از این ناراحت شدم که ب خودم گفت باشه یساعت بعد ب مادرم زنگ‌زد گفت نه خب همونو ب خودم میگفت شاید بین این یساعت ما میرفتیم خرید 

لابد مشکل داره نمیاد قبلش ب خودش میگفتی زنگ بزنم دعوتت کنم میتونی بیلی یا نه؟  اونکه خاهرته

خب بهش گفتم اونم میتونست بگه نه ن اینکه قبول کنه و یساعت بعدش ب مادرم بگه

خواهرمو پاگشا کردم.دو تا خواهر دیگمم دعوت کردم.نیمدن.سه سال میگذره و دیگه دعوتشون نکردم.مجردی میان سر بزنن.ولی خانوادگی دعوت نکردم.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷