2777
2789
عنوان

مثل سگ پشیمونم از بچه دار شدن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1827 بازدید | 69 پست
بخدا خیلی زود میگذره. امشب دخترم فکرشو کن پریووودم و خونریزی شدیددد بعد گیر داده برقصیم ۳۵ دقیقه من ...

😭😭خیلی سخته واقعا دیگه کم اوردم میگن بچه شیرینی زندگیه ولی بچه من بارها مارو تامرز طلاق پیش برد انقدر دعوا کردیم در صورتی که قبل بچه ما هیچوقت حتی دعوامون هم نشده بود

شوهرم 14روز سرکاره 14روز خونه دوهفته که کلا با منن وقتی هم که میاد حوصلع نداره همش دعوا میکنه بچه رو ...

ای وای چه شرایط سختی 

همینه شوهر کمک نباشه مادر کم میاره 

خدا قوت بهت 

پس تو خیلی مادر قوی هستی 

حتما میتونی از پس بچه ها بربیایی

یکی دو سال دیگه راحتی ایشالا

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه قبل بچه دوم هم اوضاع داغون بود گفتم شاید بهتر بشه بچه اول ولی‌نشد یعنی تو‌کل فامیل بچه من انگار ...

خخخخ خدا حفظش کنه....به شیرینی هاشم فک کن

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
امشب که داشتم یه کم نرم میشدم که به بچه دار شدن فکر کنم ، انقدر از در و دیوار اتفاقای مختلف ریخت که ...

والا من خودم تو بچگی انقدرساکت واروم بودم شوهرمم همینطور انتظار داشتم یه بچه مثل خودم گیرم بیاد ولی برعکس شد یعنی بچه من باهمه بچه های فامیل فرق داره هیچکس به اندازش اذیت نمیکنه

😭😭خیلی سخته واقعا دیگه کم اوردم میگن بچه شیرینی زندگیه ولی بچه من بارها مارو تامرز طلاق پیش برد ان ...

منم با همسرم همینم.بنده خدا اون شبکارع میاد نمیزاره بخوابه خیلی عصبی میشه...منم تا غذا بپزم و ب بچه برسم شوهرم رفته سرکار....اصلا وقتی نداریم منو شوهرم باهم باشیم....

فقط میگم خدایا شکر

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
اره تازه میگه دوستم داداش داره باید برام یه داداشم بیاری به دنیا 

😄😄😄😄😄 ای جانم ماشالله 

بچه ی چهارساله تربیت شده ی خودته باید دقت میکردی اون طفلکم که بچست طبیعی خوابش منظم نباشه

هرکاری بگی کردم صدتا دوره فرزند پروری خریدم کتاب خوندم ولی رو بچه من هیچکدوم جواب نمیده وقتی چیزی میگم بهش میگه مگه تو رئیسمی که هرچی میگی من باید گوش کنم

عزیزم احساس میکنم نیاز ب یک نیروی کمکی داری نیاز داری ی تایمی رو خودت تنها باشی ب خودت برسی درست میگ ...

اره دقیقا ولی متاسفانه هیچکس حتی برای یک ساعت کمکم نمیکنه چندروز پیش رفتم دندون پزشکی بچه ام گذاشتم پیش مامانم وقتی برگشتم دیدم بچه پی پی کرده و خشک شده بهش مامانم نکرده بود عوضش کنه گفت بیکار نبودم انقدر غصه خوردم شوهرمم که هیچ‌کمکی نمیکنه تنهایی له شدم زیربار مسولیت بچه ها

والا من خودم تو بچگی انقدرساکت واروم بودم شوهرمم همینطور انتظار داشتم یه بچه مثل خودم گیرم بیاد ولی ...

من کلا بچه دوس ندارم 😅

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اره دقیقا ولی متاسفانه هیچکس حتی برای یک ساعت کمکم نمیکنه چندروز پیش رفتم دندون پزشکی بچه ام گذاشتم ...

وآقعا🥺دلم گرفت برات کاش مامانت کمک ت کنه چون واقعا تنهایی داغون میشی .ی کاری کن انرژی دختر بزرگت تو روز تخلیه بشه تا بتونه شب بخوابه