کاش هیچ وقت بچه نمیوردم یه دختر 4سال ونیمه دارم که به شدت لجباز حرف گوش نکن و نق نقوو فضوله یه دختر 6ماهه هم دارم شبا تا صبح نمیخوابن دیوونه شدم کاش هیچوقت بچه دار نمشدم هررپز بیشتر از دیروز پشیمون میشم
بخدا خیلی زود میگذره. امشب دخترم فکرشو کن پریووودم و خونریزی شدیددد بعد گیر داده برقصیم ۳۵ دقیقه من ...
😭😭خیلی سخته واقعا دیگه کم اوردم میگن بچه شیرینی زندگیه ولی بچه من بارها مارو تامرز طلاق پیش برد انقدر دعوا کردیم در صورتی که قبل بچه ما هیچوقت حتی دعوامون هم نشده بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امشب که داشتم یه کم نرم میشدم که به بچه دار شدن فکر کنم ، انقدر از در و دیوار اتفاقای مختلف ریخت که ...
والا من خودم تو بچگی انقدرساکت واروم بودم شوهرمم همینطور انتظار داشتم یه بچه مثل خودم گیرم بیاد ولی برعکس شد یعنی بچه من باهمه بچه های فامیل فرق داره هیچکس به اندازش اذیت نمیکنه
بچه ی چهارساله تربیت شده ی خودته باید دقت میکردی اون طفلکم که بچست طبیعی خوابش منظم نباشه
هرکاری بگی کردم صدتا دوره فرزند پروری خریدم کتاب خوندم ولی رو بچه من هیچکدوم جواب نمیده وقتی چیزی میگم بهش میگه مگه تو رئیسمی که هرچی میگی من باید گوش کنم
عزیزم احساس میکنم نیاز ب یک نیروی کمکی داری نیاز داری ی تایمی رو خودت تنها باشی ب خودت برسی درست میگ ...
اره دقیقا ولی متاسفانه هیچکس حتی برای یک ساعت کمکم نمیکنه چندروز پیش رفتم دندون پزشکی بچه ام گذاشتم پیش مامانم وقتی برگشتم دیدم بچه پی پی کرده و خشک شده بهش مامانم نکرده بود عوضش کنه گفت بیکار نبودم انقدر غصه خوردم شوهرمم که هیچکمکی نمیکنه تنهایی له شدم زیربار مسولیت بچه ها