2777
2789
عنوان

مثل سگ پشیمونم از بچه دار شدن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1827 بازدید | 69 پست
هرکاری بگی کردم صدتا دوره فرزند پروری خریدم کتاب خوندم ولی رو بچه من هیچکدوم جواب نمیده وقتی چیزی می ...

الان دیگه فایده نداره وقتی یه سالش بود بایدد میکردی 

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۴.انرژیرم زیاده تقریبا ولی ن مثل بچگی مثل گربه از در و دیوار بالا میرفتم😄😂

اره دختر منم یسالش بود از رو دسته مبل میرفت میپرید پایین یا رو‌میز ارایش مینشست یبارم‌رفته بود نوک پله خدا رحم کرد نیفتاد

از همون بچه کی کردم ولی فایده ای نداشت

از چیزایی که دوست داره شروع کن منعش کن

و یکم بهش توجه 

ببین میدونم خییییییلی شرایط سخته حتی یه روزه کاملشو نمیتونم درک کنم

ولی اونم بغل کن و اینا

چون الان یکم شرایطش ویژست

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

اره دختر منم یسالش بود از رو دسته مبل میرفت میپرید پایین یا رو‌میز ارایش مینشست یبارم‌رفته بود نوک پ ...

انرژی ش زیاده دست خودش نیست و باید تخلیه بشه انرژی ش گناهی نداره ب نظرم از موقعی ک بره مهدکودک بهتر میشه

بچه اولم ناخواسته بود انقدر اذیتم کرد گفتم هیچپقت دیگه بچه نمیارم ولی انقدر گریه کرد که من تنهام برا ...

برای سرگرمی بچه اول ، بچه دوم آوردی !! آخه این دلیله، بچه من یه روز بگه خواهر یا برادر میخوام یه دونه از دهنش میزنم که دیگه این حرفو نزنه😃 آدم عقل و اختیارشو دست بچه میده !!؟؟ بچه اولتو میبردی مهدکودک، پارک، خانه بازی، خونه دوست آشنا، از تنهایی درمیومد

حق داری واقعا ی دونشم  عذابه منم اصلا نمیخواستم  بچه دارشم نمیدونم  چرا با اینکه  جلوگیری  هم کردم  ولی شد خواستم  سقط کنم ترسیدم چون ازهیچ لحاظ شرایطش  نداشتم  خیلی  ناراحتم الان ک دوسالش هم شده همش میگم کاش سقطش میکردم  ازته دلم غمگینم حوصلش ندارم  میگم کاش نبود  خیلی خریت کردم