2777
2789
عنوان

مثل سگ پشیمونم از بچه دار شدن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1828 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داره درددل میکنه 🫤🫤کوه که نیست بالاخره یه جا کم میاره مطمئن باش بچه های ایشون از جونش براش عزیزتر ...

ببین منم بچه دارم نوزاده و چققد اذیت میکنه منو...ولی خوب مراقبم بچه دوم نیاد....چون میدونم نمیتونم...اینا امانتن دست ما.خدا لطف کرده بهمون داده سالم داده نباید بگیم پشیمونیم کفر نعنمته...میتونه بگه خستم یا کم اوردم یا خدایا کمک...

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

وای توروخدا نگو حس مادر شدن خیلی خوبه 

منن پسرم ۱۱ ماهشه و فوق العاده شیطون ولی حس مادر شدن خیلی خوبه 

درسته شما الان خسته ای کم آوردی کاش یه مدت شوهرت کمکت کنه در روز یکی دو ساعت برا خودت باشی یا یکی کمکت باشه 

اینجوری خیلی آروم میشی

توروخدا سر بچه ها داد نزنی اونا ب خواست تو ب این دنیا اومدن

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛
ببخشیدا شما خیلی غلط کردی وقتی اولی و نمیخوای دومی و ام اوردی.... بجه اسباب بازیه مگه اولش بخوای بع ...

ایشون یه مادر خسته است که فقط اینجا داره درد و دل‌ میکنه، نیازی نیست اینجوری باهاش برخورد کنید 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ببخشیدا شما خیلی غلط کردی وقتی اولی و نمیخوای دومی و ام اوردی.... بجه اسباب بازیه مگه اولش بخوای بع ...

دومی روهم بخاطر اولی اوردم ازبس گفت تنهام و واقعا هم تنها بود دلم براش سوخت چون هیچکس نیست که باهاش بازی کنه

وای توروخدا نگو حس مادر شدن خیلی خوبه  منن پسرم ۱۱ ماهشه و فوق العاده شیطون ولی حس مادر شدن خی ...

والا تا جایی که میتونم باهاشون مدارا میکنم و کم‌ نمیذارم براشون ولی خودم نابود شدم پکیدم احساس پوچی میکنم

دومی روهم بخاطر اولی اوردم ازبس گفت تنهام و واقعا هم تنها بود دلم براش سوخت چون هیچکس نیست که باهاش ...

خوب دیگه پس با فکر عمل کردی و خودت خواستی اگه سالمن خدارو هزاران بار شکر کن و اصلااا دیگه کلمه پشیمون رو ب زبون نیار...خواهرانه بهت گفتم حلال کن بد حرف زدم چون واقعا خدا قهرش میگیره ...دیدم ک میگم...

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
ببین منم بچه دارم نوزاده و چققد اذیت میکنه منو...ولی خوب مراقبم بچه دوم نیاد....چون میدونم نمیتونم.. ...

بچه اولم ناخواسته بود انقدر اذیتم کرد گفتم هیچپقت دیگه بچه نمیارم ولی انقدر گریه کرد که من تنهام برام اجی بیار که دلم سوخت و دوباره بچه اوردم چون واقعا دخترم تنها بود هیچ‌همبازی نداره الانم از هرلحاظ برا بچه ها کم نمیذارم ولی خودم نابود شدم داغون داغونن

والا تا جایی که میتونم باهاشون مدارا میکنم و کم‌ نمیذارم براشون ولی خودم نابود شدم پکیدم احساس پوچی ...

میفهممت 

من با اینکه یدونه اس یه موقعه هایی میشینم گریه میکنم 

از شدت خستگی و مخم دیگه جواب نمیده 

اونموقعه که اینجوری از شوهرت بخواه واسه نیم ساعت بچه ها رو ببره بیرون یا تو برو بیرون توی همین نیم ساعت ریلکس کن و دوباره شروع کن من همیشه اینجوری میکنم  چون نمیتونی ک جا بزنی 

خدا خودش کمک کنه از این دوران بیاییم بیرون سربلند 

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛
خوب دیگه پس با فکر عمل کردی و خودت خواستی اگه سالمن خدارو هزاران بار شکر کن و اصلااا دیگه کلمه پشیمو ...

اخه قبل بچه دوم هم اوضاع داغون بود گفتم شاید بهتر بشه بچه اول ولی‌نشد یعنی تو‌کل فامیل بچه من انگار فرق داره همه میگن واقعا تو‌کوه صبری که میتونی این بچه رو تحمل کنی بسکه بداخلاق و‌اذیت کنه

امشب که داشتم یه کم نرم میشدم که به بچه دار شدن فکر کنم ، انقدر از در و دیوار اتفاقای مختلف ریخت که بگم خدایا شکرت بچه ندارم 🤣🤣🤣

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

میفهممت  من با اینکه یدونه اس یه موقعه هایی میشینم گریه میکنم  از شدت خستگی و مخم دیگه ج ...

شوهرم 14روز سرکاره 14روز خونه دوهفته که کلا با منن وقتی هم که میاد حوصلع نداره همش دعوا میکنه بچه رو منم چون دلم‌نمیاد که بدلخلاقی کنه با بچه بازم‌خودم نگهداری میکنم

بچه اولم ناخواسته بود انقدر اذیتم کرد گفتم هیچپقت دیگه بچه نمیارم ولی انقدر گریه کرد که من تنهام برا ...

بخدا خیلی زود میگذره.

امشب دخترم فکرشو کن پریووودم و خونریزی شدیددد بعد گیر داده برقصیم ۳۵ دقیقه منو سرما نگهداشت آخرش واقعا سرم گیج رفت گفتم بسه مامان هنوز ۲ سالش نشده شروع کرد جیییغ پایو پاشو دوباره پاشدم....فقط صبر صبر صبر

..