کاش هیچ وقت بچه نمیوردم یه دختر 4سال ونیمه دارم که به شدت لجباز حرف گوش نکن و نق نقوو فضوله یه دختر 6ماهه هم دارم شبا تا صبح نمیخوابن دیوونه شدم کاش هیچوقت بچه دار نمشدم هررپز بیشتر از دیروز پشیمون میشم
دیه باید تحمل کرد چاره ای نیست ولی حداقل شوهرت تایم هایی ک حوصله داره باید با دختر بزرگت وقت بگذرونه ...
شوهرم خیلی بداخلاقه اصلا حوصله بچه رو نداره تا چیزی میشه همش سرش داد میزنه ودعوا میکنه باهاش شوهرم قبل بچه خیلی اروم وخونسرد بود ازبعد بچه کلا یرعکس شد
شاید بچه تون مبخواد جلب توجه ی محبت کنه اینم هست.و اینکه بعضی از بچه ها انرژی شون بالاست اتفاقا خوبه ...
دخترم فوق العاده باهوشه وخیلی بیشتر سنش میفهمه دوست داره هرچی میگه براش فراهم باشه از صبح تاشب یکیباشه باهاش بازی کنه تا چیزی بخواد گریه میکنه براش و انرژیش هم تمومی نداره
دخترم فوق العاده باهوشه وخیلی بیشتر سنش میفهمه دوست داره هرچی میگه براش فراهم باشه از صبح تاشب یکیب ...
منم تو بچگی دقیقا همین رفتار ها رو داشتم متاسفانه مامانم تحمل میکرد البته مامانم میگفت مامان بزرک م اینا هم بهش کمک میدادن تا چند سالگی تایمی از روز رو اونجا بودم
منم تو بچگی دقیقا همین رفتار ها رو داشتم متاسفانه مامانم تحمل میکرد البته مامانم میگفت مامان بزرک م ...
فرض کن حامله بودم میرفتیم بیرون من باید اینو یغل میکردم روشکم گنده ام هرکاری برای خوشحال شدنش میکنم اخرش اونرپز چون بهش کفتم از ذستشویی اومدی دستات بشور نشست تو حیاط گریه کردن که خدایا تو که میبینی من بدبختم منو بزرگکن بهم قدرت بده