2777
2789
عنوان

مثل سگ پشیمونم از بچه دار شدن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1827 بازدید | 69 پست
وآقعا🥺دلم گرفت برات کاش مامانت کمک ت کنه چون واقعا تنهایی داغون میشی .ی کاری کن انرژی دختر بزرگت تو ...

والا همین مامانم سربچه اول هی میگفت تو‌یه بچه بیار من بزرگش میکنم بذارش همینجا برو خدا شاهده حتی یک روز. نگرفت بچمو هیچوقت هیچ کمکی نکرد بهم 

من مجرد که بودم خیلی بچه دوست داشتم با همه بچه ها هم کلی بازی میکردم ولی این بچه یع کاری کرد باهام ب ...

من مجردی هم بچه دوست نداشتم 

تو کل عمرم غیر خواهرم هیچ بچه ای رو بغل نکردم و دست نزدم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا همین مامانم سربچه اول هی میگفت تو‌یه بچه بیار من بزرگش میکنم بذارش همینجا برو خدا شاهده حتی یک ...

دیه باید تحمل کرد چاره ای نیست ولی حداقل شوهرت تایم هایی ک حوصله داره باید با دختر بزرگت وقت بگذرونه اینجوری اذیت میشی

دیه باید تحمل کرد چاره ای نیست ولی حداقل شوهرت تایم هایی ک حوصله داره باید با دختر بزرگت وقت بگذرونه ...

شوهرم خیلی بداخلاقه اصلا حوصله بچه رو نداره تا چیزی میشه همش سرش داد میزنه ودعوا میکنه باهاش شوهرم قبل بچه خیلی اروم وخونسرد بود ازبعد بچه کلا یرعکس شد

دیه باید تحمل کرد چاره ای نیست ولی حداقل شوهرت تایم هایی ک حوصله داره باید با دختر بزرگت وقت بگذرونه ...

تازه وقتی میاد باید همش با اونم حرص بخورم چون همش با بچه دعوا میکنه هی من باید دعوا کنم بگم گناه داره اینجور نکم باهاش

شوهرم خیلی بداخلاقه اصلا حوصله بچه رو نداره تا چیزی میشه همش سرش داد میزنه ودعوا میکنه باهاش شوهرم ق ...

آخی🥺من از الان ب شوهرم میگم بچه دار ک شدیم موقع هایی ک خونه ست باید نگه ش داره تنهایی نمیشه فرسوده میشه آدم.

تازه وقتی میاد باید همش با اونم حرص بخورم چون همش با بچه دعوا میکنه هی من باید دعوا کنم بگم گناه دار ...

شاید بچه تون مبخواد جلب توجه ی محبت کنه اینم هست.و اینکه بعضی از بچه ها انرژی شون بالاست اتفاقا خوبه و نشونه سلامت شونه😄

دقیقا چند روز پیش همین تاپیک رو دیدم ولی اونجا گفته بود دختر بزرگم ۶ سالشه😐

دقیقا مثل همین بود😐

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

شاید بچه تون مبخواد جلب توجه ی محبت کنه اینم هست.و اینکه بعضی از بچه ها انرژی شون بالاست اتفاقا خوبه ...

دخترم فوق العاده باهوشه وخیلی بیشتر سنش میفهمه دوست داره هرچی میگه براش فراهم باشه از صبح تاشب یکی‌باشه باهاش بازی کنه تا چیزی بخواد گریه میکنه براش و انرژیش هم تمومی نداره

دخترم فوق العاده باهوشه وخیلی بیشتر سنش میفهمه دوست داره هرچی میگه براش فراهم باشه از صبح تاشب یکی‌ب ...

منم تو بچگی دقیقا همین رفتار ها رو داشتم متاسفانه مامانم تحمل میکرد البته مامانم میگفت مامان بزرک م اینا هم بهش کمک میدادن تا چند سالگی تایمی از روز رو اونجا بودم

دقیقا چند روز پیش همین تاپیک رو دیدم ولی اونجا گفته بود دختر بزرگم ۶ سالشه😐 دقیقا مثل همین بود😐

من تموم وسایل دخترم رو بخشیدم گفتم دیگه عمرا بچه بیارم‌ ولی دلم برا تنهایی دخترم سوخت و بچه اوردم بخاطرش چون خییلی دوسش دارم ولی خودمو نابود کردم

منم تو بچگی دقیقا همین رفتار ها رو داشتم متاسفانه مامانم تحمل میکرد البته مامانم میگفت مامان بزرک م ...

فرض کن حامله بودم میرفتیم بیرون من باید اینو یغل میکردم رو‌شکم گنده ام هرکاری برای خوشحال شدنش میکنم اخرش اونرپز چون بهش کفتم از ذستشویی اومدی دستات بشور نشست تو حیاط گریه کردن که خدایا تو که میبینی من بدبختم منو بزرگ‌کن بهم قدرت بده