2777
2789
عنوان

مثل سگ پشیمونم از بچه دار شدن😭😭

1826 بازدید | 69 پست

کاش هیچ وقت بچه نمیوردم یه دختر 4سال ونیمه دارم که به شدت لجباز حرف گوش نکن و نق نقو‌و فضوله یه دختر 6ماهه هم دارم شبا تا صبح نمیخوابن دیوونه شدم کاش هیچوقت بچه دار نمشدم هررپز بیشتر از دیروز پشیمون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا شما خیلی غلط کردی وقتی اولی و نمیخوای دومی و ام اوردی....

بجه اسباب بازیه مگه اولش بخوای بعد بگی اخ و اوخ پیف...

خدایا خودت ببخشش به بزرگیت

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
حالا که شدی به خودت مسلط باش شکر خدا کن  لحبازی دختر اولیه ات شاید از حسودیه  فاصلشون کم ...

نه قبل بچه هم همین بود انقدر گریه کرد برام اجی بیار گفتم یه یچه بیارم شاید از تنهایی که اینجوری میکنه

ببخشیدا شما خیلی غلط کردی وقتی اولی و نمیخوای دومی و ام اوردی.... بجه اسباب بازیه مگه اولش بخوای بع ...

داره درددل میکنه 🫤🫤کوه که نیست بالاخره یه جا کم میاره

مطمئن باش بچه های ایشون از جونش براش عزیزترین 

این کاربری دست سه نفر می باشد