2777
2789

بنظرتون جنسیتش چیه؟

اوایل بارداری لرز و احساس سرما داشتم 

تهوع اصلا ندارم 

عاشق میوه وآش و حلیم و فلافل ام 

کلا غذا های شور و تند دوست دارم 

از مرغ متنفرم 

اشتهام خیلی زیاد و همش گرسنه ام 

شبا سردمه و احساس لرز دارم 

گاهی تنگی نفس دارم 

جفت بچه فوندال قدامی

ضربان قلبش 176

خوابمم میاد همش

بچه اولم ۱۱ماهشه ناخواسته باردار شدم 

مثل بارداری قبلیمه با این تفاوت ک جفت اولی خلفی ولی جفت این قدامی

بچه اولم پسره 

عکس سونو ۹هفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس میکنم دختره      چون بچه همسایم پسر بود تو زمستون وسط برف ها با تاب میگشت     میگف وااای پختم از گرما 😐

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

ای جااااانم الهی سالم بغل بگیری گلم نمیدونم ولی حس کردم پسره اوخی 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون