2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی؛)

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

دیگر اکنون با جوانان ناز کن

با ما چرا?

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
دلتنگی داره خفم میکنه🥲

🥺💔چاره ایی نیست ولی نمیخواد 

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

دلتنگم برای کسی ک ن میشود او را داشت ن میشود او را خواست فقط میشود سخت برای او دلتنگ شد و در حسرت اغوشش سوخت

برای امضام 💔

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

منو که گرفت به ی جای محترمش

اونم داره کم کم میره به یه جای نداشتع محترم من🤙🏻البته رفته فکر کنم دیگه مهم نی زیاد برام

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️

[QUOTE=342612180]منو که گرفت به ی جای محترمش اونم داره کم کم میره به یه جای نداشتع محترم من🤙🏻البته رفته فکر کنم دی ...[/QUOTE

کاش بشه

وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک ترک..