2777
2789

لطفا نصیحت الکی نکنید فکرکنید من خواهرتونم

الان بیست سی روزه ما همش بحث داریم و ارتباط زناشوییمون ب چالش خورده 

تو این مدت چند باری من خودم کوتاه اومدم دیدم تمایلی از سمتش نیست

اندامم خوبه چهرمم خوبه همیشه هم بوی خوب میدم اخلاقم هم خوبه با هم خوبیم کلا 

چت باری قرار شد رابطه داشته باشیم که یه بارس یادش رفت بار بعدش گفت میخوای بریم خونه مامانت شب بمونیم؟(گفتک مگه امشب برنامه نداریم)گفت ب فلان قسم یادم رفت دوباره امشب هم اومد گفت بریم خونه بابام  و من واقعا عصبیم که چرا واس همه چی وقت داره اگجز این 

بهش میگم میگه تو اخلاق نداری تو باید خودت بیای سمت من 

در صورتیکه من واقعا دیگه کم اوردم از بس رفتم سمتش 

مگه نباید مرد بیاد سمت ادم؟

مامان یه دخمل گوگولی

خب بس ک رفتی اینطور شده...عزت نفس داشته باش طرفش نرو ...یاد اوری نکن ک وقت رابطه اس...

ولش کن ...

خودت درگیر رابطه کردی‌..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید مث مامانشی واسش حس زنونه ازت نمیگیره شاید از نظر جنسی جایی مسخره یا تحقیرش کردی دلیل اصلی پیدا ...

اصلا تاحالا سر این مسائل حتی شوخی هم نکردم

مامان یه دخمل گوگولی
چجوری بفهمم

خب یه مرضی داره که سراغ رابطه نمیگیره نمیخوام تو دلتو خالی کنم ان شا الله که اینطور نیست ولی شوهر نکبت منم اون موقع که خیانت میکرد اصلا پیگیر رابطه نبود چون سیر بود