استارتررررررر مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 3179 عنوان بچها ی پیام برام اومده راجبش تاپیک زدپ ک کسی ازم شکایت کرده بیایین ببینین 263 بازدید | 38 پست پیام از عدل ایران اومده معتبره یا باید عدل ایران دات کام باشه ؟ لطفا بگین بهم خیلی استرس دارممم لطفا اگ کسی بلده بهم راجب پیام کمک کنه بهم بگه ک پیامو براش خصوصی بفرستم 1404/06/17 | 22:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ننه۰آشوب عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 3251 اصلا کاری نکن روی لینگ نزن هیچی.اینا کلاهبردارن فوقش برو صب کافینت ببین شکایتی هست بهت میگه ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همینجا بین خطها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢
استارتررررررر مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 3179 اصلا کاری نکن روی لینگ نزن هیچی.اینا کلاهبردارن فوقش برو صب کافینت ببین شکایتی هست بهت میگه کلا برداری نیست لینک نداره نوشته عدل ایران بعد منتشم ندشته شکایه شما ب دادسرای قضاییی شهرتون رفته و ی شماره هست ک رمز پروندس
استارتررررررر مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 3179 متنش چیه نوشته عدل ایرا ن بعد متنشم نوشته شکواییه شما باشماره ..............ب دادسرای قضایی شهرمو رفته باشماره ی .........و بارمز ... ثبت گردید
ننه۰آشوب عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 3251 کلا برداری نیست لینک نداره نوشته عدل ایران بعد منتشم ندشته شکایه شما ب دادسرای قضاییی شهرتون رفته و ... برو کافینت ببین چیزی هست بهت میگه ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همینجا بین خطها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢
استارتررررررر مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 3179 برو کافینت ببین چیزی هست بهت میگه ببین پیام از عدل ایران نوشته ننوشته عدل ایران دادت کام معتبره ؟تاحالا ازین پیامکا داشتین؟
ننه۰آشوب عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 3251 ببین پیام از عدل ایران نوشته ننوشته عدل ایران دادت کام معتبره ؟تاحالا ازین پیامکا داشتین؟ اره داشتم صب کن برم نگاه کنم ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همینجا بین خطها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢
استارتررررررر مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 3179 خب برو توسامانه ثنا ببین ابلاغیه داری? من تو ثنا ثبت نام نکردم
استارتررررررر مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 3179 اره داشتم صب کن برم نگاه کنم باشه بهم بگو لطفا خیلی استرس دارم
خودممممممعععععع عضویت: 1403/02/17 تعداد پست: 2250 نوشته عدل ایرا ن بعد متنشم نوشته شکواییه شما باشماره ..............ب دادسرای قضایی شهرمو رفته باشمار ... خب اکه واقعی باشه تا فردا برات ابلاغیه میاد..
ننه۰آشوب عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 3251 باشه بهم بگو لطفا خیلی استرس دارم واسه من فقط نگاه کردم یه شماره هستش.و تاریخ زده گفته از شکایت اینا شماره پرونده داده..البته من خودم شاکی بودم ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همینجا بین خطها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢