2777
2789

پیام از عدل ایران اومده معتبره یا باید عدل ایران دات کام باشه ؟ لطفا بگین بهم خیلی استرس دارممم 

لطفا اگ کسی  بلده بهم راجب پیام کمک کنه بهم بگه ک پیامو براش خصوصی بفرستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا کاری نکن روی لینگ نزن هیچی.اینا کلاهبردارن فوقش برو صب کافینت ببین شکایتی هست بهت میگه

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

اصلا کاری نکن روی لینگ نزن هیچی.اینا کلاهبردارن فوقش برو صب کافینت ببین شکایتی هست بهت میگه

کلا برداری نیست لینک نداره نوشته عدل ایران بعد منتشم ندشته شکایه شما ب دادسرای قضاییی شهرتون رفته و ی شماره هست ک رمز پروندس 

کلا برداری نیست لینک نداره نوشته عدل ایران بعد منتشم ندشته شکایه شما ب دادسرای قضاییی شهرتون رفته و ...

برو کافینت ببین چیزی هست بهت میگه

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

ببین پیام از عدل ایران نوشته ننوشته عدل ایران دادت کام معتبره ؟تاحالا ازین پیامکا داشتین؟

اره داشتم صب کن برم نگاه کنم

باشه بهم بگو لطفا خیلی استرس دارم

واسه من فقط نگاه کردم یه شماره هستش.و تاریخ زده گفته از شکایت اینا شماره پرونده داده..البته من خودم شاکی بودم