2777
2789

یک پدری بدون اینکه به دوتا پسرش بگه قراره یه سری اموالشو به نام دخترش کنه که بعد ۱۲۰ سال و دور از جونش 

بهشون برابر برسه 

اما نمی خواد که به کسی بگه 

یه پسر متاهل یکی مجرد و کم سن 

پسرا اگه بفهمن حق دارن ناراحت بشن؟

با منطقتون جواب بدین 

بله

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ....

چون بهشون برابر داده 

اگر برتری طلب نباشن نباید بدشون بیاد 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

ظلم نیست بی احترامیه بهشون بگه انوال رو مساوی تقسیم کنه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

هرچند که هرکس اختیار اموال خودشو داره ولی پنهانی اینکارو انجام بدن بله ناراحتی پیش میاد.

بهتره آدم تا زنده اس اموالشو به مساوات بین بچه ها تقسیم کنه تا دلخوری هم پیش نیاد.

به همه آرزوهام قول رسیدن دادم.
به چه دلیل!؟

پنهان کاری تبعیض شاید چندسال دیگه بابات ورشکست شد اصلا 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
از دو نظر اول خیلی تعجب کردم

اشتباه برداشت کردن

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

عزیز دل فردا روز همون دختر میاد دست پدرشو بگیره؟ یا وظیفه پسره ؟چون دلم خونه از دست این پدر و مادرا

والا هرچی ما دیدیم دختر دست گرفته اما مگه به این چیزاست؟

اون پدر در بخشش مالش اختیار داره.

اما من اگر جای اون بچه‌ای باشم که مورد علاقه و توجه بیشتریه، اگر خواهران و برادرانم افراد فاسد و فاجری نباشند و گمان نکنم مالی که به دست بیاورند رو صرف کار ناصوابی کنند؛ 

خودم مانع اون پدر خواهم شد و می‌گم به عنوان فرزند نمی‌خوام سهم مضاعفی از بقیه فرزندان شما داشته باشم.