2777
2789
عنوان

خانوادم یا پسری که دوسش دارم؟

460 بازدید | 18 پست

بچه ها

مدتیه با یه پسری آشنا شدم یه شهر دیگه ست

همدیگه رو دوست داریم

قصدمون هم جدیه

چندبار با مادرم صحبت کردم که اون پسر با خانوادش بیاد.. ولی اصلا زیر بار نمیره.. انگار میخواد قضیه رو در نطفه خفه کنه

میگه ما اصلا دختر به شهر دیگه نمیدیم.. توی رسم و رسومات ما این داستان اصلا وجهه خوبی نداره که با یه قوم دیگه وصلت کنیم

بچه ها من کار با درست و غلط این رسم ندارم.. نیاین بگین دوره این حرفا گذشته.. من میدونم اینو ولی پدرم ظاهرا خیلی حساسه رو این قضیه

میدونم اگه بخوام باش ازدواج کنم باید با کل خانوادم در بیوفتم

تهشم معلوم نیست اوکی بشه یا نه

چون بابام وقتی نظرش منفیه دیگه هیچکس نمیتونه روش تاثیر بزاره

بگید من چکار کنم.... خیلی اذیتم این روزا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه خانواده اتو رها کنی سعی کن راضیشون کنی بعد باید ببینی پسره اصلا پشتت هست یا نه نبین الان عاشقی ی زمانی عاشقی از سرت میپره می بینی داخل دام بزرگی افتادی منم عاشق ی پسر بودم از شهر دیگه انقدر ادعای عاشقی میکرد وقتی اومد شهر ما خانواده ام بهش گفتن باید مهریه سنگین باشه البته ما رسم نداریم مهریه بگیریم فقط داخل سند عقد نوشته میشه بعد پسره این شرط رو قبول نکرد مادرم اینا دیدن من خیلی دوستش دارم گفت بهش بگو بیاد شهر ما زندگی کنه اینو بهش گفتم اما باز قبول نکرد گفت دیگه هیچ وقت نمیایم خواستگاریت خانواده امو کوچیک نمی کنم به خاطر تو گذاشت رفت 

نمیشه خانواده اتو رها کنی سعی کن راضیشون کنی بعد باید ببینی پسره اصلا پشتت هست یا نه نبین الان عاشقی ...

نه ایشون مشکلی نداره

حتی حاضره مهریه سنگین با حق طلاق بهم بده

با اینکه شغلش دولتیه ولی میخواد با کلی دردسر منتقل بشه بیاد شهر ما

ولی خانواده من کلا راجب ازدواج با یه قوم غیر از خودمون مخالفن

قبلا هم میدونستم اینو ولی نمیدونستم شدتش انقد زیاده

الان گیر کردم آجی

نمیدونم باید چکار کنم

نه ایشون مشکلی نداره حتی حاضره مهریه سنگین با حق طلاق بهم بده با اینکه شغلش دولتیه ولی میخواد با ک ...

خب پسره شرایطش خیلی خوبه باید با پدرت مطرح کنی اگه این همه حاضره برات فداکاری کنه سعی کن خانواده اتو راضی کنی اما فکر رها کردن خانواده اتو نکن چون با ی فرشته هم ازدواج کنی باز ببینه خانواده اتو رها کردی بعدا ممکنه تحقیرت کنه سر این موضوع  ... میشه بپرسم تو کدوم شهری اون کدوم شهر

نمیدونم چی بگم میدونی اینکه میای تو سایت و میبینی دغدغه ی همه پارتنرشونه با خودت فکر میکنی میبین ...

اینکه تا این حد با اطمینان صحبت میکنی واقعا جالبه

انگار همه ی جوانب زندگیمو میدونی

این موضوع دغدغه مه چون سن ازدواجمه.. و طبیعیه که از 4 نفر بزرگتر نظر خواهی کنم

بهتر از اینه که مثل شما به حس ششم و فالگیر دل ببندم

خب پسره شرایطش خیلی خوبه باید با پدرت مطرح کنی اگه این همه حاضره برات فداکاری کنه سعی کن خانواده اتو ...

ببخشید راحت نیستم اسم شهرمونو بگم

حقیقتش پسره، اخلاق کامل و مردونه ای داره.. من از کمتر کسی خوشم میاد ولی ایشون واقعا چشم منو گرفته

اما میدونم پافشاری به این قضیه، باعث میشه از سمت خانواده م طرد بشم