2777
2789
عنوان

کی رشته ی معماری خونده؟سوال دارم

67 بازدید | 10 پست

میخواستم از هزینه های تحصیل تو این رشته بدونم چقدر پرهزینس؟میخوام مجوز آموزشگاه هنرهای تجسمی بگیرم ولی دانشگاه اطراف نقاشی و گرافیک‌ندارن.میتونم با رشته معماری این مجوز رو بگیرم؟

راهنمایی میکنید لطفا

سلام عزیزم 

کامنت راجب ورم بینی رو دیدم 

منم 7 ماهه عمل کردم بینیم نوکش خیلی گنده اس و سفته خیلیم گردهههه

ورم یکطرفه هم دارم 

دارم دیوونه میشم افسردگی کشته منووووو

چیکارکنم 

[QUOTE=343122728]سلام عزیزم  کامنت راجب ورم بینی رو دیدم  منم 7 ماهه عمل کردم بینیم نوکش خیلی گنده اس و س ...[/QUOTE

سلام فکرشو نکن...کسی داره اینو میگه‌که این روزارو گذرونده...ورم‌یکطرفه.نامتقارنی بینی و سوراخاش...پف بیش از حد بینی و نوکش...و با اینکه همچنان ورم داره اما کاملا متقارن شد بعد یکسال و نیم....پفش کمتر شده.شیک‌و قشنگ‌شده.فقط عصبی شدم‌اولا بخاطر اینهمه ایراد و پرخوری عصبی کردم و اضافه وزن‌گرفتم.اما شکر خدا الان اوکی شده...روحیمم بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=343122728]سلام عزیزم کامنت راجب ورم بینی رو دیدم منم 7 ماهه عمل کردم بینیم نوکش خیلی گنده ا ...

وااای یعنی تا یکسال ونیم باید تحمل کنم 

چقد سخته خدایا 

بینی الانم خیلی زشتههععع 

نوکش قد گردو بزرگه 😭

وااای یعنی تا یکسال ونیم باید تحمل کنم چقد سخته خدایا بینی الانم خیلی زشتههععع نوکش قد گردو بزرگه 😭

جوری جمع میشه و خوشت میاد که هردفعه میگی چقدر خوب که عمل کردم

نگران نباش