2777
2789
عنوان

خواهرمو میخام پاگشا دعوت کنم بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 69 پست
بنظرم چلو گوشت بزار اگه قرار به يك رقمه  بجاي سوپم نون سير بزار

سیر نمیخورن 🥲خوششون نمیاد 

چلو گوشتم اخه خیلی ساده میشه باز ادم کنار مرغ سیب زمینی و چیزی میزاره  

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه پس ولی جوجه رو با سیخ چوبی کوچیکا بزن دسر پتی پور هم درست کن قشنگه واقعا خوشمزه

دسرو میشه برام تایپ کنی 😙

سیر نمیخورن 🥲خوششون نمیاد  چلو گوشتم اخه خیلی ساده میشه باز ادم کنار مرغ سیب زمینی و چیزی میز ...

خب اگه ميتوني ماهيچه يا گردن بزار 

نشنيده بودم چلو گوشت در مقابل زرشك پلو ساده بياد البته طريقه درست كردنزها متفاوته 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

زرشک پلو همیشه خورده میشه و غذای مجلسی هست.... 

برای تنوع جوجه بهتره بنظرم چون غریبه نیستن و میدونی که مثلا جوجه میخورن.... 

قبل شام با اب طالبی یا شربت پذیرایی کن.. میوه ام ک رو میز هست میخورن. 

بعد شامم میتونی چایی و شیرینی و اجیل بدی و میوه ک همچنان باقیس🤭

سر سفره ام میتونی از سالاد اندونزی و سالاد ماکارانی و بالاد بروکلی استفاده کنی چون به ادم حس خنکی میده 

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

بخدا ... از وقتی زدم هرروز یکی میاد خوشمزگی کردن حق یسریاست با دورویی بدون اینکه بزنم مرد چون حالا ...

درسته حق با شماست سایت عمومیه همه میتونن دوستانه تبادل نظر کنن حالا هرکی دوس داره،ولی خب اونی که جنسیت و الکی میزنه و فریب میده خیلی ترسو و موذیه

خب اگه ميتوني ماهيچه يا گردن بزار  نشنيده بودم چلو گوشت در مقابل زرشك پلو ساده بياد البته طريق ...

میتونم باقالی پلو با گردن درست ‌کنم کنارشم جوجه و کته ساده بزارم 

والا من گوشتو با پیازو فلفل دلمه ای تفت میدم و یکمم رب میزنم و ادویه میزارم میپزه بعدم برنجو با زرشکو زعفرون قاطی میکنم واسه روی پلو و سس و گوشت نمیدونم شما چطوری میپزین 

سیر نمیخورن 🥲خوششون نمیاد  چلو گوشتم اخه خیلی ساده میشه باز ادم کنار مرغ سیب زمینی و چیزی میز ...

هویج ترد با پیاز کاراملی، گوجه سرخ شده برای کنار ظرف چلوگوشت، زرشک و خلال بادوم و خلال پسته هم برای روی برنج 

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

دسر پتی پور چجوریه هرکی بلده بگه مرسی

اینا واسه ۶ نفر هستش

دو قاشق غذا خوری پودر کاکائو 

دو قاشق غذا خوری آرد شیرینی پزی

این دوتا رو توی الک بریز الک کن بعدش

یک پیمانه شکر بریز

بعد بزار روی گاز گاز روشن کن کم کم بهش شیر اضافه کن

شیر به مقدار لازم تقریبا ۳ لیوان میشه

همزن دستت بگیر وقتی داری شیر میریزی هم بزن

انقدر توی گاز هم بزن تا مثل فرنی بشه خب؟

بعد این که هم زدی گاز خاموش کن کره اضافه کن کره خیلی مهمه

میزاری خنک شه یکم هم میزنی غلیظ باشه نه زیاد مهمه

توی یه ظرف بیسکویت پتی پور میزاری موادی که درست کردیم میریزی بیسکویت میزاری موادی که درست کردیم میریزی تا وقتی که تموم بشه بعد هرچی موند بریز روش تا قشنگ بره پایین بزار توی یخچال

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها
زرشک پلو همیشه خورده میشه و غذای مجلسی هست....  برای تنوع جوجه بهتره بنظرم چون غریبه نیستن ...

جوجه کلا پای ثابت غذاهای ماست😂😂نباشه نمیشه اصلا انگار یچیزی کم داریم  حالا چون میگم زرشک پلو درست کنم دیگه جوجه نمیشه هردو یکین 

دسرو میشه برام تایپ کنی 😙

تایپ کردم عکسش هم میزارم خودم دیروز درست کردم

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها
اینا واسه ۶ نفر هستش دو قاشق غذا خوری پودر کاکائو  دو قاشق غذا خوری آرد شیرینی پزی این دوتا ...

خیلی ممنونم عزیزم

میتونم باقالی پلو با گردن درست ‌کنم کنارشم جوجه و کته ساده بزارم  والا من گوشتو با پیازو فلفل ...

اره باقالي پلو با گردن خيلي ابرومند تره 

حالا جوجه و كته هم نبود مهم نيست چون برا يك نوعم كه ميگيد بهتره 

برا هست نفر سه تا گردن خوبه سالاد كاهو يا سالاد هويج خوشمزس 

سوپم رو ندار كلا 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚