2777
2789
عنوان

آدمو به غلط کردن میندازن این چه قانون مسخره ایه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 55 پست
من واقعا یهتون حق میدم  دست اندر کاران سایت فقط به فکر جیب و پول خودشونن

بخدا من به غلط کردن افتادم 

چند روزه از استرس خوابم‌نمیبره

بخدا کاربری من رو به طور کامل حذف و نابود کنن دیگه پامو نمیزارم 

من اصلا اطلاع نداشتم وگرنه هیچوقت انقد تاپیک های خصوصی نمیزدم

به هیچ عنوان همه پاک نمیشه دیگ الان همه نی نی یار تگ کنن ک خطر آبرو و فلان فقط ۳ تا حیاتی رو مگه پاک کنه نه بیشتر چون قبلاً هم این اتفاق افتاد نمیدونم کدوم نی نی یار هم بود عصر یا شب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر اگه نتیجه گرفتی میشه به منم بگی لطفا؟ دعات میکنم

حتما عزیزم

بخدا مطمعنم خیلی ها مثل من به مشکل مبخورن اما توان پیگیری ندارن

من ختی دیشب به همسرم گفتم هرجور شده باید پیگیری کنیم..چند نفر مثل ما باید قربانیه خودخواهی عوامل این سایت بشن؟؟

به هیچ عنوان همه پاک نمیشه دیگ الان همه نی نی یار تگ کنن ک خطر آبرو و فلان فقط ۳ تا حیاتی رو مگه پاک ...

اصلا طبق چیزی که گفتن یه روز درمیون یدونه تاپیکی که خصوصی میفرستم رو پاک کنن هم کافیه

والا به خرفی که میزنن هم متعهد نیستن

حتما عزیزم بخدا مطمعنم خیلی ها مثل من به مشکل مبخورن اما توان پیگیری ندارن من ختی دیشب به همسرم گف ...

انشالله ک نتیجه بگیری منم تا جایی ک بتونم پیگیری میکنم تا ا قانون برداشته بشه

ما یه راهنمایی یا نظر سنجی میخاییم چه دلیلی داره بعدش تاپیک هامون بمونه ؟؟؟ لطفاً این قانون و بردار ...

اره بخدا کاربری من رو حذف کنن دیگه غلط میکنم بیام تاپیک خصوصی بزارم

با تاپیک های خصوصی و ابروی ما میخان برای سایتشون تولید محتوا کنن؟

فکرکردی چرا بعضیا تاپیک نداریم مثل خود من قوانین اینجا سخته

شما از اول میدونستی ؟؟؟ من تازه چند وقت پیش فهمیدم

حتی نمیدونستم ویرایش نام کاربری هم وجود نداره

عملا تو این سایت نمیشه کاری کرد

حتی الانم که میگن لینک تایپکو بفرستید لینک رو کپی پیست میکنم اصلا آبی نمیشه

والا من خودم برنامه نویسم از تکنولوژی سردر میارم

اما کار کردن با این سایت یکم پیچیدگی داره

شما از اول میدونستی ؟؟؟ من تازه چند وقت پیش فهمیدم حتی نمیدونستم ویرایش نام کاربری هم وجود نداره ع ...

بله نی نی یارهارو هر هفته باید چک کنی تاپیک هاشون رو از قوانین ممنوعه ها و همه چیز میگن

سلام امکان حذف همه تاپیک ها وجود نداره. زمانی که کاربریتون بسته بشه تاپیک هاتون حذف نمیشه اگر تاپیک خصوصی دارید میتونین روزهای زوج یک مورد برای نی نی یار1 ارسال کنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13058357/نی-نی-یار-3-هستم-حذف-تاپیک

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام امکان حذف همه تاپیک ها وجود نداره. زمانی که کاربریتون بسته بشه تاپیک هاتون حذف نمیشه اگر تاپیک ...

ارسال کردم

چند روزه

حذف کردن

تو قوانین نوشتن که بعد از بررسی تاپیک حذف میکنیم

یعنی نی نی یار ۱ تشخیص میده که تایپک من خصوصی هست یا نه؟؟؟