2777
2789
عنوان

آدمو به غلط کردن میندازن این چه قانون مسخره ایه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 55 پست
بله چند وقت پیش یکی از اقوام گفت پیدات کردم چقدر فعالی ماشالا حالا تا به بقیه خبر نداده میخام حذف ک ...

منم به روز تو دچار شدم  چرا اینه تعیرررات تو سایت میدن اما یه تعیر فقط یه تغیرر مثبت تو سایت نمیدن @مونا_تهرانی  

جان مادرتون رسیدگی کنید 😫😫😫😫😫

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله چند وقت پیش یکی از اقوام گفت پیدات کردم چقدر فعالی ماشالا حالا تا به بقیه خبر نداده میخام حذف ک ...

خب چرا زیاد از خودتون اطلاعات میدید؟؟؟

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
https://www.ninisite.com/discussion/topic/13058357/نی-نی-یار-3-هستم-حذف-تاپیک

ایهنهنه تاپیک چطور میشه حدف کرد این قانون یهو اومده من قبلا هر تاپیکی دلم میخواس جیزدم نهایت یه لعو کاربری میزدم راحت میشدم الان چی .. فقط خونمون کردین تو شیشه

عزیزم

من در تاپیک اولم از خواستگارم اطلاعات داده بودم

نمیدونستم ازدواج میکنم که

بعدشم اصلا اون موقع نمیدونستم نمیشه حذف کرد

من به امید اینکه یه روزی کاربریمو حذف میکنم تاپیک زدم

ارسال کردم چند روزه حذف کردن تو قوانین نوشتن که بعد از بررسی تاپیک حذف میکنیم یعنی نی نی یار ۱ ت ...

تاپیک چی بوده که حذف نشده

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

این قانون یهو اومد چرا اینهمه قوانین به ضرر کاربرا میذارن یدونهه قانون که کاربرا دوس داشته باشن اصافه نمیکنن

عزیزم من در تاپیک اولم از خواستگارم اطلاعات داده بودم نمیدونستم ازدواج میکنم که بعدشم اصلا اون مو ...

باز حجم تاپیکا تو کمه برا من ببین هر روز تاپیک شخصی زدم 😔

یعنی مثل قبل کاربری بترکه رو پروفایلش بزنی ،نمیزنه که کاربر ترکیده؟

بله همه تاپیک هارو میبینن همه 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

بله نی نی یارهارو هر هفته باید چک کنی تاپیک هاشون رو از قوانین ممنوعه ها و همه چیز میگن

من شماره قبلیم خواستم تعلیق کنن.تعلیق کردن بااون شماره هادیگه نتونستم بیام سایت ینی تایپیکام پاک شده؟

باز حجم تاپیکا تو کمه برا من ببین هر روز تاپیک شخصی زدم 😔

من تاپیکام حذف بشه دیگه حواسمو جمع میکنم

من انقد دقیق اطلاعات دادم صد در صد هر آشنایی بخونه میشناسه