خواهرشوهرم نفهمم باز اونروز به اون یکی ابجیش گفته زنگ بزن به داداشمون بگو زنداداش جلو شوهر من لباس کوتاه تیشرت پوشیده یقش باز بود جلو جاریمم نشسته گفته اون جلوشوهرمن رقصید باسنشو تکون داد چون داداشم نبود اونطور بود اونطور لباس پوشید وگرنه جلو داداشم جرئت نمیکنه
مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتوندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگموبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....
اصن همچین چیزی نشده من لانگ تنم بود بخدا جواب سلام شوهرشم بزور میدم بدبخت عقدع ای گو میخوره فقط
دفعه بعد دستمال آب یخ بده بهش نسوزه
مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....
خواهر شوهران از سلسله حیوانات وحشی و از رده گرگ ها و از جنس کرم ها هستند، انان می درند، می خورند، گم هم نمی شوند، انان سربار هستند، انان هرگز ادم نمی شوند
🤣🤣🤣
.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن!