2777
2789
عنوان

بنظرتون من با این عفریته خانوم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 42 پست

چه جالب اون وقت این خانم نشسته شما جلو شوهرش برقصی ادم دروغگو بی عقل میشه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
میگفتی زر زر نکن مگ مجبوره به همه جا نگا کنه برید رو نگاه شوهراتون کار کنید ملت مگ باید طبق میل شما ...

اره بخدا.اینا مریض روانی هستن

حتی من ۲۰سالم بود بهم میگفتن لباس مشکی وسرسنگین بپوش بعد خودشون همسن مادرم لباسایی میکردن‌که من دهنم باز میموند

کلا این جماعت عقده ای هستن

.الان یادگرفتم از لجشون‌حتی موهاموبنفش یاابی میکنم بایه ارایش قشنگ باشوهرم میام جلوشون😂اینقد حرص میخورن ک خوشم میاد

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بخدا.اینا مریض روانی هستن حتی من ۲۰سالم بود بهم میگفتن لباس مشکی وسرسنگین بپوش بعد خودشون همسن ...

ارع بابا تا میتونی حرصشون بده عقده ای هارو این خواهرشوهرمم خیلی به تیپ استایلم حسوپی میکنه چون خدش واقعااا بد سلیقه اس برا همون میترسه شوهرش نگا کنه درحال اینکه بخدا من حتی جواب سلامشم بزور میدم

اره بخدا.اینا مریض روانی هستن حتی من ۲۰سالم بود بهم میگفتن لباس مشکی وسرسنگین بپوش بعد خودشون همسن ...

اشغال خودش شلوارشو تا زانومیده بالا ولش کنن با نیم تنه میگرده بعد میاد منو میگه زنیکه گوخور

برع بمیرع فقط فک میکنه همه مث خودش ذاتشون خرابع دنبال بقین.....

اشغال خودش شلوارشو تا زانومیده بالا ولش کنن با نیم تنه میگرده بعد میاد منو میگه زنیکه گوخور برع بمی ...

یه جانوشته بوداصل حیاس وگرنه پرده رو ک‌همه رو دارن، حکایت همین ادماس که خیلی خودشونو باعفت وحجبوحیا میدونن بقیه رو....

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊