2777
2789
عنوان

دختر خواهرم برگشت می پرسه... ⛔📛🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 47 پست
میگفتی لک لک ها مارو میارن

نمی خوام از این دروغا بگم.. 

مخصوصا بچه های الان که اصلا باور نمی کنن

یه مدت اکانت دست دخترم بود.. الان خودمم💔🤚دکترای جامعه شناسی که نتونست جامعه رو بشناسه 😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بگی دو تا زن و مرد که عروسی میکنن، اگه هر دو دعا کنن، خدا توی دل خانمه بچه میزاره

من اینو. گفتم به دخترم

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
لک لکا 😂💔 بهش بگو خدا وقتی ی زنو  مرد  دعا کنن که بچه میخان بهشون بچه میده

🤣به من گفته بودن با قرص بچه به وجود میاد

وزن فعلی ۵۷💪ایشالا تا ۱ تیر وزنم میشه ۵۰💸👄💅

وای 

پسرخاله منم از مامانبزرگ منم پرسیده بود مامانبزرگم گفته بود زن انقد میخوره تا چاق شه و حامله 

بعد پسرخالم گفته بود پس توام حامله ای چون چاقی🤣🤣

دختری که آینده را دید💙🦋

من به دخترم گفتم تو شکم مامانا یه اتاقی هست اسم رحم هست خدا بچه هارو میزاره اونجا بزرگ بشن بزرگ ک شدن دکترا زیر شکمو میبرن (سزارین) در اتاق باز میکنن بچرو در میارن دوباره شکم مامانارو میدوزن خوب بشه

ایشالا ک خیره

😂😂😂اخی  مامانش بهش جواب نداده تورو گیر اورده بهش بگو یه دونه میکارن توشکم مامان😍

ها.. این باحاله 

دفعه بعد دیدمش بهش میگم 

یه مدت اکانت دست دخترم بود.. الان خودمم💔🤚دکترای جامعه شناسی که نتونست جامعه رو بشناسه 😶

من که حسابی اینو واسه خواهرم که کلاس سوم میره توضیح دادم

واسش گفتم وقتی دوتا آدم با هم ازدواج می کنن،یه چیزی با دستور خدا از بدن آقا میره تو بدن خانوم و نتیجش میشه نی نی

عکسای کارتونی جنین رو هم بهش نشون دادم

قانع شد

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه