2777
2789
عنوان

دختر خواهرم برگشت می پرسه... ⛔📛🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 47 پست
باید بگی دو تا زن و مرد که عروسی میکنن، اگه هر دو دعا کنن، خدا توی دل خانمه بچه میزاره

اینو به من گفتن...بعد هم هی سر هر موضوعی بهم میگفتن تو بچه ای دلت پاکه آرزوت برآورده میشه بعد من می‌گفتم اگه دلم پاکه چرا انقدر دعا می کنم خدا بهمون بچه نمیده

دختر من تا قبل از اینکه معلمشون یه کوچولو راجع به بارداری مادرا و اینکه خدا بچه رو میذاره تو دل مامانا بهشون بگه فکر می کرد بیمارستان پر از بچه ست و مادر پدر میرن یه بچه رو انتخاب میکنن با خودشون میارن

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ها.. این باحاله  دفعه بعد دیدمش بهش میگم

اگه پرسید بگو😶

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بابا قبول نمی کنه که...  دهه 90 دیا رومخ هستن

دقیقا مث ما ساده نیستن😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

پسر دادشم ۵سالشه میگد مامانم باید شکمش بزرگ بشد  بریم بیمارستا ن پچه رو از شکمش بیرون بیارن 

ماندیم از کجا این درک فهم رودارد.مپرسیم نه اینجور نیس داد میزند شما نمیدونین

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
من که حسابی اینو واسه خواهرم که کلاس سوم میره توضیح دادم واسش گفتم وقتی دوتا آدم با هم ازدواج می کن ...

دارک شد که. 🤔🙄🙄🙄🙄

یه مدت اکانت دست دخترم بود.. الان خودمم💔🤚دکترای جامعه شناسی که نتونست جامعه رو بشناسه 😶

آخه الان زوده برای گفتنش 😐😅

نه خب نمی خوام واقعیت ام بگم 

اقا من غلط کردم خاله شد! 

همش می پرسه دیونم کرده 

باید بهش بگم تو جمع نپرسه حیثیتم بره

یه مدت اکانت دست دخترم بود.. الان خودمم💔🤚دکترای جامعه شناسی که نتونست جامعه رو بشناسه 😶

نه خب نمی خوام واقعیت ام بگم  اقا من غلط کردم خاله شد!  همش می پرسه دیونم کرده  با ...

من هم خاله شدم هم عمه😂🤦🏻‍♀️

پدرم رفتنت در باورم نیست..اگه امضامو دیدی یه فاتحه بفرس ممنونم🥀🖤
دارک شد که. 🤔🙄🙄🙄🙄

نه به نظرم خوبه براشون اتفاقا

آخه تئوریای خدا نی نیو درسته گذاشته تو شکم مامان جواب نمیداد واسش

میگف پس چرا بابا ها هم بچه رو دوس دارن؟

روش دعا کردنم قبول نداش واسه بچه دار شدن

خلاصه دیگه تا این جاشو براش گفتم که قانع بشه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه