عزیزم این کار رو نکن. اگر می تونی حداقل تا 18 ماهگی نینی رو محروم از شیرت نکن. باور نمیکنی چه لطف بزرگی در حقش داری انجام می دی وقتی بهش شیر خودت رو می دی. من 1 سال و 11 ماه و 2 هفته به پسرم شیر دادم. حدود 8 ماه آخر رو باید می خوابیدم اون شیر بخوره. باور نمی کنی چقدر سخت بود وقتی دستم رو می کشید و میگفت بخواب مه بده. تو طول روز شاید 10 بار شیر می خورد و هر بار حداقل نیم ساعت. فکر کن کمرم صاف شده بود. داغون بودم ولی الان آرزوی همون روزها رو دارم. دلم برای شیر دادنش تنگ شده.
برای جامعه فضیلت و اخلاق از نان شب هم واجب تر است.اگر جامعه ای شکست اخلاقی بخورد با هیچ نیرویی نمی توان شکست را جبران نمود. <افلاطون>
عزیزم از یک سالگی به بعد غذای اصلی بچه دیگه شیر مادر نیست کمتر می خوره و اینقدری که الان اذیت می شی دیگه آزارت نمی ده منم از شیر دادن متنفر بودم سر پسر اولم واقعا اذیت شدم و سر تولد دومی گفتم امکان نداره دیگه شیرش بدم ولی برای یکی از نزدیکانم اتفاقی افتاد که فقط دیگه خدا رو شکر می کنم و به نیت سلامتی بچه م و خودم بهش شیر می دم و دیگه هم ناشکری نمی کنم
از یک سالگی دیگه باید شیر شب رو قطع کرد اگه وزن نی نی خوبه پس شبها راحت می شی همه ی نی نی ها که اویزون نیستن بستگی داره عادت خواب نی نی ت چی باشه بعضی بچه ها فقط با شیر خوردن می خوابن و اروم میشن