2777
2789

ی گروه زدیم توی روبیکا میخوایم از تجربیات هم استفاده کنیم و انشالله خبر بارداریمونو بهم بدیم😍😍هرکسی دوست داره بزنه رو لینک🫶🤰🏻

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️

@مامان_الی  

@دلیناforever  

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لینک کو عزیزم

https://rubika.ir/joing/GEIGHGAI0TKSAGNESYJCDCCQTGTICKCA

سلام

لینک دادن ممنوعه.

تعلیق می کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام لینک دادن ممنوعه. تعلیق می کنن.

اخه لینک واسه گروه اقدامی هاست

اخه لینک واسه گروه اقدامی هاست

کلا گفتن که ممنوعه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@tanhaye1402     @جانانpبانو    

سلام عزیزم ممنون

چرا همش روبیکا گروه میزنید پیام‌رسان های دیگ بزنید 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
سلام عزیزم ممنون چرا همش روبیکا گروه میزنید پیام‌رسان های دیگ بزنید 

عزیزم یه نفر دیگ روبیکا زد دوست داشتی بیا گلم 

عزیزم یه نفر دیگ روبیکا زد دوست داشتی بیا گلم 

من روبیکا ندارم ایتا گروه ندارید؟

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
من روبیکا ندارم ایتا گروه ندارید؟

نه عزیزم😕نصب کن خووب