2777
2789

با ۴ تا از دوستام

بعد بد نیست یکم کیک و بادکنک به دست برم اونجا؟

کیک رو بدم به خودشون بزارن تو یخچال  بعد خودشون بیارن یا چی؟

ظروف سرو کیک رو میتونیم از کافه بگیریم یا باید ببرم با خودم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه زشتی؟میتونی اجازه بگیری بری تزیین کنی...ققط قبلش سوال کن...بعضی کافه ها هزینه میگیرن یا میگن حتما باید ازمون تا سقف انقدر تومن سفارش تهیه کنید... بعضی جاها هم فقط پول رزرو میز و میگیرن...یا بعضیا میگن کیک باید حتما از خودمون باشه

بشقاب و کارد هم خودشون میدن

«خدایا آرام کن دلهای ما را»
چه زشتی؟میتونی اجازه بگیری بری تزیین کنی...ققط قبلش سوال کن...بعضی کافه ها هزینه میگیرن یا میگن حتما ...

تزیین اونجوری که مد نظرم نیست...همین چند تا دونه بادکنک هلیومی،نه منظورم اینه که خودم تولد خودمه بد نیست کیک و بادکنک به دست برم اونجا؟😂

تزیین اونجوری که مد نظرم نیست...همین چند تا دونه بادکنک هلیومی،نه منظورم اینه که خودم تولد خودمه بد ...

نه بابا...چه بدی؟

وقتی کسی باشه سوپرایزت کنه برات جشن بگیره خیلی خوبه...اما وقتی کسی نباشه خود ادم برای خودش بگیره😂برو حالش و ببر...به یاد منم کیک بخور

«خدایا آرام کن دلهای ما را»
افرین که خودت هوای دل خودت و داری تولدت  هم مبارک 😘💕🍃

الان نیست اصلا تولدم آخه دوماه دیگست،ولی میخوام فکر شده عمل کنم😅

ولی جدا از شوخی سالای قبل خانواده و رفقا خیلی زحمت می‌کشیدن امسال نمیخوام کسی تو زحمت بیوفته...